in

Vár az ovi…

130128ovi

130128oviAz elmúlt évekhez hasonlóan az idei évben is szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy a leendő óvodások és szüleik megismerkedhessenek óvodáinkkal, Szarvas Város Óvodáival. (Kossuth utcai óvoda, Dózsa utcai óvoda, Zöldpázsit utcai óvoda).

A 2012/2013-as nevelési évben éppen ezért több alkalommal szervezünk számukra olyan programot, melynek keretében beleláthatnak az óvodai életbe, megismerhetik az épületeket, a csoportszobákat, a játékeszközöket, beszélgethetnek az óvó nénikkel, s mindemellett gyermekeikkel lehetnek, s különböző tevékenységeket (gyurmázás, rajzolás, tornázás, zenehallgatás, stb.) folytathatnak.

2013. január 24-én délután szerveztük meg a Kossuth, illetve a Dózsa utcai óvodánkban az idei évben az első Baba-mama Klubbot, melyre vártuk az óvodába készülő gyermekeket.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nagyon pozitív a szülők számára, hogy személyesen, gyermekeikkel együtt látogathatnak el hozzánk, a későbbiekben ezek a programok az óvodába történő beszoktatást is megkönnyítik.

Az óvodánkba érkező gyermekek minden játékot kipróbálnak, megismerkednek az óvó nénikkel, együtt játszanak társaikkal, s élményekkel gazdagodva távoznak haza.

A beiratkozásig minden hónapban szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy minden érdeklődő szülő meglátogathassa intézményünket, így februárban is várjuk őket Baba-mama Klubunkba egy tartalmas, játékos délutánra, nagyon sok szeretettel.

T.T.

Vélemény, hozzászólás?

130127u14foci

V. Szarvas-kupa (U14-U15)

130128szie

Festmények a könyvtárban