in

Esküvő Kiállítás másodszor

130212eskuvo

130212eskuvoFebruár 10-étől egy héten át tart a Házasság Hete. Angliából indult ez a kezdeményezés, mely Valentin Nap környékén a házasság fontosságára hívja fel a figyelmet. Magyarországon 2008 óta csatlakozhatunk ehhez a programhoz.

Az időpont tehát, az elmúlt hétvége éppen megfelelő volt a II. Esküvő Kiállítás megrendezéséhez. A helyszín Európa egyik legszebb díszterme, a szarvasiak által is nagyon kedvelt helyszín, bálak, rendezvények,lakodalmak helyszíne, az Árpád Szállóban.

A Tutul Bt., Povázsay Mihály és családja szervezte az eseményt, hívta meg a kiállítókat és rendezte be a termeket. A látogató valóban egy igazi esküvőn,lakodalomban érezhette magát.

Minden megtalálható volt egy helyen, ami egy házasulandó párnak szükségeltetik az ünnepi esemény, egy esküvő, egy lakodalom megszervezéséhez, lebonyolításához. Lehetőség volt a helyszínen a szolgáltatások kipróbálására, megvásárlására, lekötésére is.

Ha valaki csak egy érdekes,különleges programot szeretett volna a hétvégére, az sem csalódott. Kedvére nézelődhetett a csodálatosan feldíszített asztalok, a menyasszonyi ruhák és esküvői öltözetek, a fotósok,videósok munkái, az ékszerészek pultjai, a cukrászok tortakölteményei, a szépségápolási cikkek, az étel-és italkínálat között. Lehetőség volt a lakodalmas menük, ételek, italok,koktélok kipróbálására, elfogyasztására is. A vőfélyek és ceremóniamesterek ízelítőt adtak a helyszínen tudásukból, zenekarok játszottak igazi esküvői, lakodalmi hangulatot teremtve.

Érkeztek is a nézelődők, bár a zord időjárás nem fogadta kegyeibe a rendezvényt. Azok a párok azonban, akik már biztosan elhatározták magukat, és ebben vagy a következő évben házasságot szeretnének kötni, eljöttek, kettesben, de sokan a szüleikkel, családjukkal.

A környékbeli városok, a békéscsabai és a fővárosi hasonló jellegű kiállításoktól csak méreteiben maradt el a szarvasi. Minőségi szolgáltatásokban, szervezésben, látnivalókban azonban felvette a versenyt a nagyobb városokkal.

Elmondhatjuk tehát, hogy „Jövőre,veled,ugyanitt!”. A szervezők, a kiállítók személye nem, a látogatók, a házasulandók személye valószínűleg és remélhetőleg változik a következő évben, a cél azonban biztosan ugyanaz marad: az esküvő, a lakodalom minden pár számára felejthetetlen élmény legyen!

Fodor Mariann

Vélemény, hozzászólás?

130211valentin

Ugyanaz és mégis más

130213foci

Csak a Diósgyőr volt ellenfél