in

Sneider Tamás az idősek otthonában

130220oszi

130220osziSamu Tamás Gergő, a a Jobbik Békés megyei és szarvasi elnöke, megyei közgyűlési képviselő, és Gajdos Attila a szarvasi alapszervezet alelnöke, önkormányzati képviselő invitálására látogatást tett az “Őszi Napfény” Idősek Otthonában Sneider Tamás, országgyűlési képviselő, a Parlament Ifjúsági, Szociális, Családügyi és Lakhatási Bizottságának elnöke, a Nyugdíj- és Idősügyi Albizottság tagja.

A 24 fő elhelyezésére alkalmas otthont Kovácsné Molnár Katalin mutatta be a vendégnek, aki elég lehangoló dolgokat láthatott. A helyzetet az intézmény vezetői sport és kulturális programokkal próbálják ellensúlyozni, de ez aligha feledteti a lakókkal a körülményeket. Sneider Tamás azt az ígéretet tette, hogy ellenzékként megpróbálnak hatni arra, hogy minél gyorsabban írják ki a pályázatokat, ami segítségével felszámolhatják a jelenlegi állapotokat. Hiányzik a dolgozók megbecsülése is, mind szakmai, mind anyagi téren. Az önkormányzat a lehetőségekhez képest próbál segíteni. Legutóbb hozzájárult egy új Dacia vásárlásához, így sikerült a 18 éves járművüket, amiről állandóan leesett valami, nyugdíjazni.

Békés megyei körútján több lakossági fórum mellett, szarvasi állomása előtt, Sneider Tamás szombat délelőtt ellátogatott a Csabacsűdi Szociális Gondozási Központba is.

Vélemény, hozzászólás?

130220tothvera

Tóth Vera, a muzsikus lelkész

130220szekely

Az első perctől pezsgő hangulat