in

Megállított pillanatok

130309color

130309colorAz egy négyzetméterre eső fotósok száma vetekedett egy komolyabb sortesemény hasonló mérőszámával annak a kiállításnak a megnyitóján, amire a mezőberényi Color Fotóklub tagjai hozták el képeiket a Tessedik Sámuel Múzeumba. Az amatőr fotósok természetesen fényképezőgépeikkel együtt érkeztek, amit mindenki a kezében tartott, hogy le ne maradjon a pillanatról. A terembe lépve mintha egy eseményfotózás tematikus gyakorlat közepébe toppant volna az ember, aminek a témája a megnyitó volt.

A falakon a mezőberényi életből elkapott pillanatok, ill. a város nevezetességei láthatók különböző látásmódok szerint. A Color Fotóklub hét éve alakult. Tagjai összetartó közösséget alkotnak, megmutatják képeiket egymásnak, megvitatják azokat, segítik a klubtársakat és örülnek egymás sikereinek. A klub tagjai amatőrök. Az ösztönös fotózáson túl igyekeznek szakirodalomból is bővíteni a fotózásról meglévő tudásukat, de szakembereket is meghívnak, hogy segítsenek értékelni képeiket.

A klub tagjainak célja, hogy mai rohanó világunkban megálljanak egy-egy percre, megfagyasszák a pillanatot, megmutassák azt, amit talán észre sem vettünk.

Vélemény, hozzászólás?

130308kezi

Bravúrt ért a fegyelmezett játék

130309medium

Egy médium naplója