in

Súlykontroll Béres Alexandrával

130327plasto

130327plastoKét helyszínen, szervezett formában égett a zsír Szarvason az elmúlt hétvégén. Szombaton a Plastofit mozgáscentrumában pilates torna, spinning, bokwa, dance fitness és zumba folyt a hölgyek nagy örömére, valamint az erős emberek vették be magukat a konditerembe. Itt Kathi Béla, Csuhai János és Oláh Vivien testépítők árulták el, hogy lehet a hátunk szélesebb mint hosszabb. Apró trükkökkel segítettek a súlyok szerelmeseinek abban, hogy legyen hatékonyabb egy kemény edzés, hogy kerüljék el a fájdalmat, ami pl. egy helytelen fogásból is adódhat.

Minden férfi álma, hogy olyan helyen alibizhessen, ahol Béres Alexandra instruktorkodik, és mintegy hetven hölgy igyekszik követni utasításait. Ebben a szerencsében – jelen sorok íróján kívül – csak néhányan részesülhettek szombaton. Egy ilyen eseményre nem akárkit delegálhat a Polgármester sem, így a közös tornát Besenczy Zoltán, úriemberi viselkedésért felelős alpolgármester nyitotta meg, aki elnyerte méltó jutalmát, egy puszit Béres Alexandrától, aki az edzés utáni beszélgetésben elmondta, hogy mennyire örült hogy a lelkes és nem utolsó sorban a véleménye szerint jó edzettségi szinten levő vendégekkel tornázhatott.

A szervezők ígérete szerint szeptemberben tervezik a népszerűsítő program folytatását, amikor szintén neves edzőket szeretnének meghívni.

Vélemény, hozzászólás?

130326csovi

Nagycsoportosok kirándulása a nemzeti ünnep alkalmából

130328szekely

Újabb eredményes versenyzők a Székely Mihály Intézményből