in

Izgalommentes győzelem

130421foci

130421fociLátványos akcióktól mentes, szívbarát mérkőzésen megfelelő mennyiségű gól esett tegnap, amikor a Szarvasi FC a Tótkomlósi TC-t fogadta az idő és a KOMÉP által rendbe szedett ligeti pályán. Az időre nem lehetett egy rossz szavuk sem a kilátogató nézőknek. Pont alkalmas volt egy-két pohár sör napon való elfogyasztásához.

A 3. percben  László Viktor ment el szépen a jobb szélen, és beadta középre a labdát, ahol éppen senki sem volt. 5 percre rá Klimaj Zoltán beadásából Lós István fejelt kapura, de a hosszú kapus elérte és kapufára tudta tolni.  Tíz perc múlva ismét Lós jutott szerephez és labdához. Utóbbit betette középre a kapu elé, de két tótkomlósi védő tisztázni tudott.

Az első távoli lövést a 21. percen Benczúr Norbert ejtette, de a kapus azt is elérte, pedig igazán jó lövés volt. Erős, jó helyre ment, de a kapus a levegőben úszva elérte. Egyébként a vendégek kapusa minden nehéz lövést hárított, de az egyszerűekkel már baja volt. Hála Istennek néggyel is.

Úgy nézett ki, hogy megjött a távoli lövésekhez a kedvünk. Három perc múlva Filyó Tamás tolta kapura, majd Kiszel Zoltán percei következtek. A 25. percben jobbról lőtt kapura, de a kapus fogta, majd egy perc múlva szinte ugyanonnan, tanulva az előzőből, már a hálóba rúgta a labdát. 1:0. Kellett. Tíz perc múlva Klimaj Zoltán csúsztatta éppen fölé. Egy kis haj pont lágyított volna annyit, hogy a léc alá hulljon a labda.

Az első félidő zárásaként Benczúr olyan műesést produkált, ami komoly vitára adott okot a korlát mellett álló mintegy 150 színikritikus között. Olyan tökéletesen kivitelezett volt, hogy közülük 75 10 pontot adott rá, a többi 9.8-at. A bíró egy sárgát. Úgy könnyű, ha ott áll az esettől pár méterre!

A második félidő elején Moldván Krisztián gurított egy egyszerű gólt. 2:0. Ezt László Viktor toldotta meg eggyel. 3:0. A 64. percben Moldván kis szögletét az időközben Kiszel helyére bejött Nagy Roland nagyon kis szögből szépen emelte kapura, de a langaléta kapus ezt is éppen ki tudta tolni. Érett a negyedik. Alig telt el öt perc, mikor Lós adta be középre, de kicsit az érkező Klimaj mögé. Egy perc múlva ismét Lós kapott nagyon jó labdát a csereként beállt Bogdán Pétertől, majd tette be középre Cánónak, aki 25-ről ráemelte,de fölé ment. Cánó egy perc múlva apró és bosszantó cselek sorozata után Klimajt indította, aki a 73. percben belőtte a negyediket. Három percre rá Cánó még megpróbálta eltörni a felső kapufát, de nem sikerült. A mérkőzés 4:0-ás végeredménnyel zárult.

Szarvasi FC: Kiri Mihály, Filyó Tamás, Murvai Dávid, Klimaj Zoltán, Furár Róbert, Moldván Krisztián, Benczúr Norbert, Pákozdi Ferenc, László Viktor, Kiszel Zoltán, Lós István

Cserék: Herkó Ákos (80. perc, Pákozdi Ferenc helyett), Bogdán Péter (63. p. Murvai Dávid h.), Nagy Roland (57. p. Kiszel Zoltán h.), Enabulele Stanley, Mag Zsombor

Kispad: Rétes Pál vezetőedző, Rohony Gábor, technikai vezető, Pribelszki Pál gyúró

Rétes Pál: – Örömünk nem lehet felhőtlen, hiszen adósak maradtunk a jó játékkal, ráadásul megint emberhátrányban fejeztük be a mérkőzést. Helyzetkihasználásunk azonban javuló tendenciát mutat.

Vélemény, hozzászólás?

130420okos1

Pénzben is “OKOSKÁK”…

130422daganat

Segítséget kér, mert élni akar