in , ,

Nehezen indult, de azután sima ügy lett

130423kezi

Hazai győzelemmel feledtették az egy héttel korábbi orosházi kisiklást a szarvasi kézilabdás hölgyek, akik hektikus játékkal a hódmezővásárhelyi együttest fektették két vállra.

A vendégek villámrajtját követően (3. p.: 0–3), kezdtek ébredezni az álmosan kezdő házigazdák, akik a 9. percben Kondacs beállóból elért góljával egyenlítetek ki először. Ekkor még visszavette a vezetést az ellenfél, de a játékrész hajrájától már az történt, amit a hazai játékosok akartak.

Szünet után is megmaradt ez a lendület, ennek eredményeként már 20–13-as állást is mutatott az eredményjelző. A 40. perctől egyre koncentráltabbá vált a vásárhelyiek játéka, és a feljavuló védekezésük révén 22–20-ra felzárkóztak. Megkockáztatjuk, ha nem „egyesből” akarják megnyerni a mérkőzést, lehetett volna esélyük, a szélsőik viszont képtelenek voltak túljárni az ismételten jól védő Kasik Gabriella eszén. A másik kapu előtt pedig a 11 találatig jutó Szabó Tünde jeleskedett a mieink részéről, aki a végén még egyszer megrázta magát, és bebiztosította a hazai sikert.

Almási László, Száva Flórián: – A lényeg a győzelem megszerzésén van, ami az első félidőben jó játékkal párosult.

Szarvasi NKK–Hódmezővásárhelyi LKC 25–20 (12–10)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 100 néző. V.: Bujdosó, Horváth. Szarvas: KASIK – Kovács F. 3, SZABÓ T. 11, Zelei 2, Janis 1, Molnár 3, Szuhaj 4. Csere: Labát (kapus), Hajdu, Ábrahám, Kondacs 1, Fulajtár, Farkas, Horváth D. Edző: Almási László. A Hódmezővásárhely legjobb góldobói: Hegyi 6, Gaál 5.

Vélemény, hozzászólás?

A Fidesz aláírásgyűjtési akciója a rezsicsökkentés mellett

130424benka

Benka Gála Benka-díjasokkal