Connect with us

Sport

Távolodnak a lányok éremesélyei

130503kezi

A visszafogottabb tavaszi idegenbeli teljesítményeknek köszönhetően elúszni látszik a szarvasi női kézilabdások éremesélye. Almási László és Száva Flórián együttese ezúttal Lajosmizsén szenvedett vereséget, főként a gyengébb második félidei játékának eredményeként.

A hazaiak igazi presztízst csináltak a meccsből, de a nézők szórakoztatásához a játékvezetői kettős is hozzájárult, amely időnként kabaréba illő dolgokat művelt a pályán. Mindez azonban nem menti fel a szarvasi lányokat, akik csupán az átlövő posztokon tudták hozni az átlagot, minden más poszton, illetve játékelemben elmaradtak a megszokottól, ezért nem kerülhették el a vereséget a lelkes és motiváltabb vendéglátókkal szemben.

Lajosmizse NKK–Szarvasi NKK 32–25 (18–15)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Lajosmizse, 200 néző. V.: Papp Z., Tar. Szarvas: Kasik – Kovács F. 4, SZABÓ T. 8, Zelei, Hajdu 2, MOLNÁR 8, Szuhaj 3. Csere: Juhos, Labát (kapusok), Janis, Ábrahám, Kondacs, Fulajtár, Bagi, Horváth D., Zubor. Edző: Almási László. A Lajosmizse legjobb góldobói: Bezzeg 9, Herceg 9, Terenyi 5.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Megvan az első tavaszi győzelem

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Nem jól kezdődik a tavaszi szezon női kézilabdázóinknál

Sport

Fotó: Keller Dávid Fotó: Keller Dávid

Végleg Újkígyósra került a Csery-kupa serlege

Sport

Szarvasi bronz a KESI Kupán

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect