in ,

Tisztes helytállás

130508kezi

Első számú góllövője nélkül nem bírt a bajnokkal a szarvasi női kézilabdacsapat, amely így hazai verséggel búcsúztatta a bajnoki évet.

A rangadó a helyiek számára rossz előjellel kezdődött, hiszen a Lajosmizsén keresztszalag-szakadást szenvedő Szabó Tünde nélkül kellett pályára lépni a listavezető ellen. Két gyors Zelei találattal kezdődött a mérkőzés, és ezután 16 percig meg is állt a gólgyártás, bár Hajdu és Zelei valósággal „felszántotta” a pályát, Kasik pedig nem kapott csak 5 gólt. A védekezés működött is, de támadásban megállt a tudomány. Almási edző időt kért, Molnár megtalálta a kapus ellenszerét, és ha lassan is, de elhitték a lányok, hogy lehet gólt lőni az ellenfélnek.

A szünetben a kézis lányok és focista fiúk hazai mérkőzéseik bevételét adták át Balás Andrásnak, aki meghatottan vette át a felajánlást és a két felajánlott festményt.

A pályán a folytatásban ismét átrohant a vendégcsapat a szarvasiakon, akik a félidő második felében, foggal-körömmel küzdve elkezdtek felkapaszkodni, és az utolsó 13 percet 9–2-re megnyerve szorosabbá tették a meccset. Több odafigyeléssel és kevesebb technikai hibával más eredmény is születhetett volna.

Almási László: – Sajnálom, hogy átaludtuk az első húsz percet támadásban, mert ez rányomta bélyegét az egész találkozóra.

Szarvasi NKK–Gyulai SE 21–25 (7–11)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 150 néző. V.: Nyéki, Szikszai. Szarvas: Kasik – Szuhaj, ZELEI 8, Hajdu 2, Molnár 4, Kovács F. 5, Ábrahám. Csere: Juhos, Labát (kapusok), Janis 1, Fulajtár 1, Kondacs, Horváth, Bagi, Zubor. Edző: Almási László. A Gyula legjobb góldobói: Szabó R. 10, Buzási 8.

Vélemény, hozzászólás?

130507szekely

Magyar Asztalos Tanulmányi Verseny

130508foteri

Hogy terem a biológus?