in , ,

Térdrekényszerítették a doboziakat

Szabó kapus vert helyzetben
Szabó kapus vert helyzetben

Az elején nem nézett ki egyszerűnek a Hunyadi Dobozi SE elleni szombati mérkőzése. A vendégek az első percben elmentek a jobb szélen, de Petrás Bence a helyén volt. pár perc múlva ismét megindult a jobbszélsőjük. Félő volt, hogy ha ez ilyen sűrűséggel történik, akkor a lesreállítás nem fog mindig sikerülni, és kész a baj. A 20 percben lőttek is egy gólt de a partjelző lest intett. Szerencsére. Borzasztó gyors volt a vendégek jobb oldala, de szerencsére fáradékony is, így a félidő második részére belesimult a mezőnybe.

Ezután a Hunyadi pillanatai jöttek. Kaptunk egy büntetőt, amit Kovács Norbert értékesített hidegvérrel. Alig egy perc múlva a jobbről kapuraforduló Csipai Csabát vágták fel a tizenhatos vonala körül. A szemközti “tribünön” ülők ismét büntetőt reklamáltak, de ők a pálya enyhe domborúsága miatt egyébként sem láthatják, hogy hol a vonal. Időközben megjött a Hunyadi lövőkedve. A 35 percben Kiss László 20-ról lőtt kapura. Sajnos középre, ahol egyébként egy nem mai srác állt kapusmezben, aki egyedül középen nem volt átlőhető.

A vendégek sem adták fel. A 40 percben Bobvos Ferenc mellett viharzott el a Dobozi vonat. Bobvos lest ítélt és megállt. A partjelző nem. Várható volt. Szerencsére a gyors csak Lőkösházánál állt meg, így a határról, majd nullszögből belőtt labdát Petrás kapus ki tudta tolni.

Egy perc múlva Kiss Tibihez ragadt a labda, aki nagyon határozottan tudtára adta a környezetének, hogy nem nincs ügyfélfogadási ideje lasztiügyben, aminek az érvényesítéséhez meg is van minden adottsága. Szép szóló után a gravitációt meghazudtoló kapus mellett okosan a szélre lőtt. A labda a kapufa tövéről a hálóba pattant. 2:0.

A második félidő elején cserékre került sor. Az 50. percben Bódi László Rácz Rajmund, öt percre rá Ugrai Sándor Csipai Csaba helyett érkezett a pályára. Tóth Attila egy korábbi sérülésének a kiújulása miatt a nézőtéren szurkolt a csapatnak. Ugrai is derékfájdalmakkal küzdött. Nem mutatta, de aki ismeri a mozgását, látta, hogy valami nincs rendben. Derékfájás ide, derékfájás oda, az első perctől aktívan kivette a részét a támadásokból, mint máskor. A 73. percben megindult a jobb szélen és elgurította a labdát a kifutó kapus mellett, de az elakadt a portásban és visszajött Ugrai elé, aki másodszor már nem hibázott. 3:0.

Egy perc múlva megnézhettük az ismétlését az előző akciónak. Ugrai el a jobb szélen, pont úgy, mint az előbb, de azúttal a vendégek kapusa, aki pont ugyanúgy jött ki, mint egy perccel előtte, nem tudott belepiszkálni a lövésbe. 4:0.

A végeredményt Kiss Laci állította be 5 perccel a vége előtt. Ismét húszról gurított kapura, de ezúttal a kapus mellett elguruló labda a hálóban kötött ki.

A Hunyadi a következő felállásban lépett pályára: Petrás Bence (1), Mochnács Tamás (8), Bobvos Ferenc (7), Borgulya János (3), Rusz Zoltán (17), Kovács Norbert (16), Kiss László (6), Rácz Rajmund (10), Kiss Tibor (13), Rácz Attila (14), Csipai Csaba (5)

Cserék: Ugrai Sándor (9) 53″ Csipai Cs. helyett, Csatai Dávid (2) 61″ Kiss T. h., Bódi László (15) 50″ Rácz R. h., Tasi Norbert (4) 72″ Mochnács T. h.

Edző: Pisont András, technikai vezető: Prjevara Gábor

A Hunyadi a 26. forduló után a megyei II. osztály stabil harmadik helyén áll, két pontra a másodiktól, 16 pontra a negyediktől.

Balczó Balázs - harmonika

Ha esik, Chován-koncert

EB-érmes karatecsapat

Történelmi siker: öt magyar bronz a karate Eb-n szarvasi edzősködés mellett