in , ,

Szarvasiak a XXI. Aquatlon Országos Döntőn

Molnár Gergő, Ganyecz Zalán, Nagy Noémi, Uhljár Viktor, Berecz Levente, Molnár Fábián
Molnár Gergő, Ganyecz Zalán, Nagy Noémi, Uhljár Viktor, Berecz Levente, Molnár Fábián

Az április közepén megrendezett megyei aquatlon döntő után, biztató előjelekkel készültek a szarvasi úszók a egri országos döntőre. A hat főből álló csapat korán indult a 9-kor kezdődő döntőkre. Az idősebb serdülőknél Nagy Noémi és Molnár Gergő, az újonc A kategóriában Ganyecz Zalán idősebbként, Berecz Levente, Molnár Fábián, Uhljár Viktor fiatalabbként versenyzett. Az újoncoknak 200 méter úszásból és 1500 méter futásból, a serdülőknél 800 méter úszásból és 3000 méter futásból állt a táv.

A szervezők egyébként minden indulót a futószámok végén egy emlékéremmel jutalmaztak.

Az újonc fiúknál az úszás után lehetett sejteni, hogy csapatban akár a dobogó sem elképzelhetetlen, hiszen mind a négy fiú az első 6-ban szerepelt a jegyzőkönyvben. Az úszástól eltérően az aquatlonban 3 fő alkotja a csapatot, ami sajnos azt jelentheti, hogy a 4 fiú közül valaki nem kerül bele a csapatba. Ezen a napon éppen Ganyecz Zalán volt a negyedik. Minden a futáson dőlt el ahol a 2003-as születésű csapat diadalmaskodott. Így Berecz Levente, Uhljár Viktor, Molnár Fábián csakúgy mint a tavalyi évben, ismét országos bajnok lett a 2002-2003-as korosztályban.

A serdülőknél Nagy Noémi 10 perc alatti 800 méteres úszással, az első helyről várta a futó számot, Molnár Gergő pedig a 11-ről. A szárazföldön sajnos egyikőjüknek sem sikerült megtartani helyezését, Gergő végül 23. , Noémi pedig 5 helyen végzett, amit a szervezők oklevéllel díjaztak. Gratulálunk a versenyzőknek!

Zalán Csaba edző

Idén több baleset történt Szarvason

Piaci körkép

Piaci körkép, elégedett vásárlókkal