in

Megváltás

Világváltás – A változás harmonikus útja

Mit tegyünk, ha valami véget ért és nem tudjuk merre tovább? Hogyan lehet továbblépni, ha már elfogyott az út a lábunk alól? Még számos olyan kérdés vetődhet fel egy krízishelyzetben, amelyet nagyon nehéz, vagy adott szituációban lehetetlen megválaszolni – hacsak nem rendelkezünk a jövőbelátás (kétes) képességével.

Bár mindannyian tudjuk, sőt, a bőrünkön érezzük, hogy új kor virradt ránk, a kezdeti lelkesedés helyét egyre inkább átveszi a kétely és a bizonytalanság. Egy ilyen kétségbeesett helyzetben életmentő lehet, ha valaki jó útmutatást nyújt, ha valaki segít. Ennek a valakinek ebben az esetben neve is van, László Ervinnek hívják. Könyve, amely a Világváltás – A változás harmonikus útja címet viseli éppen ilyen stratégiákkal és útmutatásokkal van tele, hogy ebben az új korban se érezzük azt, hogy magunkra maradtunk.

Szívből ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik nyitottak és kíváncsiak erre a korra, a jövőre, és szeretnének aktív részesei lenni a változásoknak.

László Ervin négy egyetem díszdoktora, számos intézményben tanított, és tartott előadásokat, munkásságát sok díjjal jutalmazták, sőt, 2004-ben Nobel békedíjra jelölték.

Érdemes hallgatni rá…

Nóra

Vélemény, hozzászólás?

Székelyes tanárok köszöntése

Szülők pedagógusnapi köszöntője

Virágos Szarvas

Idén is virágosításra hívnak