Connect with us

Közérdekű hírek

Újabb lépés az M44-es gyorsforgalmi út megvalósulása felé

A Nemzeti Közlekedési Hatóság Útügyi, Vasúti és Hajózási Hivatala 2015. május 31-éig meghosszabbította az M44-es Kondoros-Tiszakürt közötti, 61,4 kilométeres szakaszára 2008-ban kiadott építési engedélyt.- jelentette a közelmúltban az MTI.

Dankó Béla országgyűlési képviselő, aki a kezdetektől fogva részt vesz a munkálatok előkészítésében, kérdésünkre válaszolva elmondta: ezzel a döntéssel minden hivatalos akadály elhárult a beruházás megkezdése elől. A kétszer kétsávosra tervezett autóút kivitelezési munkálatai a források rendelkezésre bocsátásától függően akár jövőre is elkezdődhetnek. A következő lépés a feltételes közbeszerzési eljárás kiírása lesz, amely során kiválasztásra kerül a kivitelező.

Dankó Béla komoly, immár a kézzelfogható munkálatok irányába mutató lépésnek nevezte a döntést, mely nyomán a megye és térsége végre használatba veheti a fejlődéséhez elengedhetetlen, korszerű gyorsforgalmi utat.

Népszerű

Az épülő Tisza-híd 2020. május 29-én (Fotó: Babák Zoltán) Az épülő Tisza-híd 2020. május 29-én (Fotó: Babák Zoltán)

Jól halad az M44-es Tisza-hídjának építése

Közlekedés

Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán) Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán)

Dankó Béla újabb öt évre az MLSZ elnökségének tagja

Sport

Csányi Sándor és Dankó Béla (Fotó: Babák Zoltán) Csányi Sándor és Dankó Béla (Fotó: Babák Zoltán)

Szarvason tartotta ciklusértékelőjét a Magyar Labdarúgó Szövetség

Sport

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Minden eddiginél korábban érkezett a segítség Csabacsűdre

Csabacsűd

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect