in , ,

Annál az első ügyetlen csóknál…

Nagy Róbert a közönség között
Nagy Róbert a közönség között

Aradszky László címben jelzett dala mellett sok más nagy sláger is felcsendült a ’60-as évekből pénteken este a Szarvasi Vízi Színház deszkáin. Liszi Melinda és Nagy Róbert az egykori táncdalfesztiválok legismertebb dalait idézte fel.

Talán nem tévedés azt gondolni, hogy ha ez a program ingyenes lett volna, akkor nem félig üres széksorok, hanem teltház előtt énekelhettek volna a művészek. Emlékezzünk csak a tavaly nyári Szécsi Pál-estre! – egy gombostűt alig lehetett leejteni a nézőtéren. Igaz, akkor fizetni sem kellett a belépőért.

Az első hét tapasztalatai általában is azt az érzetet keltik az emberben, hogy a kevesebb talán több lett volna. Negyven fizetős előadást valószínűleg nem bír el ez a város.

Visszatérve a táncdalfesztiválra: Nagy Róbert hangszálproblémái ellenére ezúttal is kitett magáért. Liszi Melinda pedig nem csak szép hangjával, hanem többszöri átöltözésével is elkápráztatta a közönséget. Ráadást nem kaptunk ugyan, de így is szép volt. Különösen annak a korosztálynak, akiknek a fiatalságot, esetleg az első szerelmet juttatta eszébe Poór Péter Késő bánat, most már utánam a vízözön című dala, vagy Aradszky László egyik legnagyobb slágere, az Annál az első ügyetlen csóknál.

Vélemény, hozzászólás?

Hodálik Pál köszöntőt mond

Szarvas a hónap civil települése

Ellobbant lehetőség