Connect with us

Szarvas

Önmagával versenyben az Allianz

Az Allianz sportnapok megnyizója
Az Allianz sportnapok megnyizója

Péntektől vasárnapig Szarvas adott otthont az Allianz 2013-as sportnapjainak. A megnyitónak, csakúgy, mint két éve, a Víziszínpad adott otthont. Az idén 350 biztosítós érkezett a városba, hogy egy csomó egyéni- és csapatszámban összemérje állóképességét, nyerjen, és kvalifikálja magát a jövőre Zürichben tartandó allianzos világversenyre.

Városunk nevében Babák Mihály polgármester üdvözölte a lelátón ülőket. Felsorolta az elmúlt két évben történt turisztikai fejlesztéseket, amiket házigazdaként a figyelmükbe ajánlott. Szükség is volt a figyelemelterelésre, mert most a lehető legrosszabb formáját mutatja a belváros, de két év múlva, ha netán visszajönnének, már minden a helyére kerül. A jó időről is gondoskodott. Képviselőtársán, Lázár Zsolt esperesen keresztül jó időt rendelt a hétvégére, ami egy kisebb záportól eltekintve, úgy néz ki, meg is hallgattatott.

Polgármesterünk köszöntője és egy brazil hullám után egzotikus táncosokkal hangoltak az előttük álló három nap megmérettetéseire, amik egyéni sportokban asztalitenisz, atlétika, horgászat, sakk, tenisz, tollaslabda és úszás, csapatsportban kosárlabda, strandröplabda, labdarúgás és kenu formájában vártak rájuk.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Viszockij, a legnépszerűbb orosz „bárd”

Szarvas

Ghymes-dalok szálltak a víz felett

Szarvas

Tolcsvay Béla a Vízi Színházban

Színházi napló

A szívnek húrja van…

Színházi napló

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect