in ,

Legjobbak, a legjobbak között

A Szarvasi Járási Hivatal csapata

2013. július 1-én, 10 órakor nyitotta meg Erdős Norbert kormánymegbízott, a Békés Megyei Kormányhivatal vezetője, valamint Gara Ágnes, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Békés Megyei Kirendeltségének igazgatója a két szervezet dolgozói számára megrendezett Kormánytisztviselői, családi és gyereknapot. A Szarvasi Járási Hivatal 3 pörköltfőző, egy röplabda és egy focicsapattal képviseltette magát, és összességében több mint 50 fős résztvevői körrel járultak hozzá az 1900 fős rendezvény jó hangulatához. A gyerekek és a felnőttek változatos programokon vehettek részt, több együttes is szórakoztatta a jelenlévőket.

A programot megtisztelte jelenlétével Dr. Szabó Erika a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkára is, aki a kimagasló munkát végzők részére okleveleket adott át. A Szarvasi Járási Hivatalból Skorka Erika kormánytisztviselő, a Hatósági Osztály munkatársa részesült elismerésben.

A Járási Hivatal versenyzői is jól teljesítettek. A „Szarvas Pörkölt” fantázianevű csapat, vörösboros marhapörköltjével elhozta az első díjat (a csapat tagjai: Breznyik Mihályné, Dinyáné Kovács Gabriella, Doroszlai Edvin Péterné, Strobbelné Korbely Annamária, Vargáné Valach Judit – Okmányirodai Osztály, Bankó-Miskó Anett, Dian Györgyné, Molnár Ildikó, Simon Ágnes – Hatósági Osztály, Szurominé Bánfi Éva, Uhljárné Lestyán Edit – Gyámhivatal), mely azért is nagy szó, mert a 42 csapat pörköltje közül Prohászka Béla mesterszakács választotta ki a szarvasiakét legjobbnak. Emellett a röplabdacsapat is jeleskedett (a csapat tagjai: Kókai Natasa, Dr. Szitó Jánosné, Szitó Szabolcs – Hatósági Osztály, Lovász György – Munkaügyi Kirendeltség), hiszen szintén megszerezték a legjobbnak járó serleget. A focicsapat is jól szerepelt (a csapat tagjai: Krivjanszki János – Építéshatóság, Mikó László, Turna Lajos, Kis Zoltán – Hatósági Osztály), csoport-másodikként végeztek, de így sajnos nem jutottak be a döntőbe.

A Szarvasi Járási Hivatal megmutatta, hogy fél év alatt igazi csapat lett, sőt azt is, hogy nem csak a munkában kiválóak, de ha kell, más területen is sikerrel méretik meg magukat, hiszen a három felnőtt kategóriás versenyből kettőben elsők lettek.

Bagi Erika

Erika szerint az övé a legszebb hivatás: anyakönyvvezető

Két Gyula – meg egy Pali