in , ,

Végre elkészül az Erzsébet-liget mögötti bekötőút

Készülőben az Erzsébet-liget mögötti bekötőút

Hosszú idő után sztrádaminőségű út vezet hamarosan az Ifjúsági Táborhoz, a vízitelepekhez és a Liget Wellness és Konferencia Hotelhez.

—A mintegy 300 méternyi bekötőút költségviselője a hotel, de a város minden kapcsolatát felhasználva segített. A tervezést és az engedélyeztetést is ők végezték el, ami nagyon hosszadalmas és bonyolult feladat volt— tájékoztatott a beruházás részleteiről Bogdán Tamás, a Liget Hotel igazgatója.

A közművek kiváltása sohasem egyszerű dolog, de a víz, az elektromos vezetékek mellett a legnagyobb problémát egy, az Ifjúsági Tábor előtt levő légvezetékeket tartó oszlop 5 méterrel arrébb történő áthelyezése jelentette. Ezen két szolgáltató, az Invitel és az Informatikai Kft., ill. a HAKI kábelei mennek. Ennek összehangolása igazi kihívás volt, de sikerrel vették ezt az akadályt. Ennek köszönhetően mostanra elkészült az útalap, már csak olyan kétnapnyi aszfaltozás van hátra. Tartják a tervet, augusztus 1-én már az új, Hungaroring-minőségű úton lehet megközelíteni az Erzsébet-liget mögött levő vízparti telepeket.

Vélemény, hozzászólás?

Vers és gitár a színpadon

Lisztet, tésztát, édesítőszert kaptak a szentandrásiak