Connect with us

Békésszentandrás

A turisták is begyújthatnak a szentandrási kemencébe

Új szabadtéri közösségi színtér épült Szentandráson

A békésszentandrási strand és a sportpálya szomszédságában új szabadtéri közösségi színtér épült. A fejlesztésre a Leader-program keretében nyert támogatást az önkormányzat.

A beruházás költsége csaknem egymillió forint. Ebből egy szabadtéri kemence, egy bográcsozó, valamint egy árnyékot adó, tetszetős pavilon is épült.

Sinka Imre polgármester elmondta: az új közösségi tér nem csak a helyieket szolgálja. A fövenystrandra érkező vidéki családok, baráti társaságok is nyugodtan tüzet gyújthatnak itt egy bográcsozáshoz, szalonnasütéshez, s a kemencébe is begyújthatnak.

A polgármestertől megtudtuk azt is, hogy tervezik a sporttelep és a strand körüli terület további fejlesztését. Egy szabadtéri színpadot szeretnének itt építeni. A 2 millió forintos fejlesztéshez pályázatot nyújtott be az önkormányzat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Ezer maszkot készítenek a békésszentandrási szorgos kezek

Békésszentandrás

Turcsányi Lajos és Bodrogközy Rita (Forrás: Youtube) Turcsányi Lajos és Bodrogközy Rita (Forrás: Youtube)

Himnusz a Királyhoz Szentandrásról

Békésszentandrás

Sinka Imre, Békésszentandrás polgármestere (Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió) Sinka Imre, Békésszentandrás polgármestere (Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió)

Két személy van karanténban Békésszentandráson

Békésszentandrás

Sinka Dóra, Balla Edit és Horváth Mariann (Fotó: Babák Zoltán) Sinka Dóra, Balla Edit és Horváth Mariann (Fotó: Babák Zoltán)

Online hirdet eredményt a Valami március 15-én

Békésszentandrás

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect