in , ,

Kiri 3:2, a Szarvasi FC 0:2-re kikapott

Kapufa

Reméljük, hogy az idény legpocsékabb és legunalmasabb meccsén már túl vagyunk! A megye I-ben újonc Körösladány elvitte a 3 pontot a tavalyi 3. Szarvasi FC elől.

A mérkőzés előtt Klenk József emlékére egy percre elnémult a stadion. Mint az 100 perc múlva kiderült, sajnos a meccs végén is lehetett volna tartani egyet, pedig nem kezdődött rosszul a játék. Az első félidőben voltak olyan időszakok, amikor a vendégek nem nagyon tudták átlépni a felezőt, a játék folyamatosan a kapujuk előtt folyt. Sajnos eredménytelenül. Vagy kapufákat lőttünk, vagy ha centikkel is, de mindig mellé ment a labda.

A vendégek háromszor jutottak el a kapunkig, pontosabban négyszer. Az első hosszú labdánál a bíró, ha kicsit kivárva is, de lefújta az akciót. Szerencsére, mert megzörrent a hálónk. Pedig lehet, hogy ez a gól kellett volna ébresztőnek. A sporira egyébként egy szavunk sem lehetett. Nem is volt senkinek, még akkor sem ha aztán háromszor nem fújta le a vendégek ugyanerre a sablonra vezetett akcióját. Szerencsére mindhárom alkalommal elakadt Kiriben a labda.

A második félidőben bejött Nagy Roland, ami általában markáns változást szokott okozni a támadójátékunkban. Ez most markánsan elmaradt. Igaz, most Cánó inkább a középpályán kapott szerepet, nem az első vonalban, pedig neki nem az az erőssége, hogy áthámozza magát a védőkön. Nem is lehetett nagyon észrevenni, hogy a pályán van. Sajnos a társakat sem, annak ellenére sem, hogy azért a lövéseink rendre a kapufán csattantak, vagy mint az első félidőben, centikkel mentek csak mellé. A vendégek kapusán nem múlott volna a dolog, sokszor mögé is került a labda. Sajnos eredménytelenül.

Az első félidőben a vendégek mintha kicsit megtörtek volna fizikailag is meg lelkileg is, de aztán a második félidőre ismét felszívták magukat. Amikor megtalálták az első gólt, még nagyobb erőre kaptak. A képlet a szokásos volt. A 30. percben a vendégek csatárja már csak Kirivel állt szemben, ám ezúttal el tudta gurítani mellette a labdát. Öt percre rá egy kapu felé ívelt lövést a 19-essel játszó László Viktor mentett, de Kirivel nem értették meg egymást. László az alapvonalon túlra akart játszani a labdát, de megérkezett a vendégek csapatkapitánya, aki a kapusunk és a kapufa közötti résen bekotorta azt a kapuba.

Ez volt az a nap, amikor semmi sem jött össze. Kiri három szerencsés hárítása után kettő nem jött össze. Mindkétszer a vendégek csapatkapitánya, Bakos József vette be a szarvasi kaput. Mindkétszer apró, szemfüles góllal.

Szerencsére történtek izgalmas dolgok is a pályán és a pályán kívül is. Pl. kétszer is frissítő-szünetet rendelt el a bíró, az egyik korlát mellett álló néző pedig egy rém egyszerű, de nagyon praktikus söröspohár-tartó prototípusát mutatta be. Javasoljuk a jövőben a csapolt sört eleve a széle alatt fél centire kilyukasztott pohárban árulni!

Szarvasi FC: Kiri Mihály, Szappanos Kristóf, Filyó Tamás (46″ Nagy Roland Márió), Klimaj Zoltán, Furár Róbert Tibor, Kovács Sándor, Pákozdi Ferenc, László Viktor, Moldván Krisztián, Darida Norbert, Lós István (72″ Nemcsok Mihály)

Nem kaptak játéklehetőséget: Pajkó Péter Attila, Herkó Ákos, Enabulele Stanley Esemuede, Bogdán Péter

Kispad: Rétes Pál edző, Rohony Gábor technikai vezető, Pribelszki Pál gyúró

Vélemény, hozzászólás?

Furugyi főzőverseny: kétszáz kiló disznóláb rotyogott a bográcsokban

Óhajtó dalok szálltak a Körös feletti színpadon