in , , ,

Majd nagyot nézünk

Ismét a tévécsatornák nézettségével kapcsolatban kéri a Szarvasi Általános Informatikai Kft. a szolgáltatását igénybe vevőket, hogy töltsék ki a kérdőívet, hogy “a beérkezett kérdőívek alapján képet kapjanak a legnézettebb és a kevésbé nézett csatornákról, így könnyebben tudjanak dönteni a programkínálatuk jövőbeni kialakításáról”. Az, hogy ennek az újabb kérdőívnek a kitöltésével befolyásolni tudjuk-e azt, hogy ne kerüljön be további TLC minőségű csatorna mondjuk a Sky News helyére, ahogy bekerült a TLC a CNN helyett, sokan megfogalmazták a kétségeiket. Hacsak nem vagyunk kíváncsiak arra, hogy zajlik le egy szülés a kollégiumban.

Nem szeretnénk senkit befolyásolni senkit a kérdésekre adott válaszokban, de buzdítani mindenkit a kitöltésre, és reméljük, nem történik olyan kalózakció, hogy a nézettebb csatornák az eggyel drágább csomagba kerülnek, mint ahogy arra tett egy kísérletet az önkormányzati többségi tulajdonú szolgáltató tavaly, gondolván, hogy úgyis fizetnek majd érte, mert néznék.

A kérdések a következők:

1. Egyetért-e azzal, hogy a jelenlegi Alap és Bővített csomagjainkban szereplő csatornák a jelenlegi kialakításban megmaradjanak, de havi előfizetői díjuk a műsorszolgáltatók által megemelt és az egyéb kapcsolódó díjak arányában emelkedjen?

2. Egyetért-e azzal, hogy a jelenlegi Alap és Bővített programcsomagjaink havi előfizetői díja változatlan maradjon, de az említett programcsomagok csatornakínálatát csökkentsük úgy, hogy az aktuális, műsorszolgáltatók által megállapított díjak összege ne haladja meg a jelenlegi havi előfizetői díjat?

3. Egyetért-e azzal, hogy a jelenlegi Alap és Bővített csomagjainkban szereplő csatornák számát változatlanul hagyjuk, de a programcsomagban szereplő csatornákat egy hasonló tematikájú csatornára cseréljük és megtartjuk a jelenlegi havi előfizetői díjakat?

4. Egyetért-e azzal, hogy a jelenlegi Alap és Bővített csomagjainkban a csatornák számát drasztikusan lecsökkentve a programcsomag havi előfizetői díja csökkenjen?

5. Elégedett-e a jelenlegi Alap és Bővített programcsomagjaink csatornakínálatával?

6. Milyennek tartja a kábeltelevíziós díjcsomagok árát?

7. Hogyan értékeli a piaci viszonyoknak megfelelően a kábeltévés műsorszolgáltatás ár/érték arányát?

A kérdőívre ide kattintva lehet válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?

Pirosló almák, zöldellő búzafű

Segítség az időseknek: enyhíteni a magányt, növelni a biztonságérzetet