Connect with us

Sport

Kitűnő sportolók, kitűnő tanulók, kitűnő csapat: karate!

Karatésok

Szeptember hónap lévén ismételten megnyitotta kapuit az SZHKE, a szarvasi karate club. A kiváló eredmények mellett Ruzsinszki György vezető edző arra a legbüszkébb, hogy már a legfiatalabb tanítványai is jól tanulnak,a 4-7. osztályos versenyzői csapatában pedig nyolc főből hatan is kitűnő bizonyítványt szereztek a tanév végén. A felnőtteket egy összetartó csapat várja Lovász György 5. danos mester szakértelmével fűszerezve.

A szarvasi karatésok száma az utóbbi időben rohamos növekedésnek indult. Az edzők állhatatos munkájának és egy korosztályokra bontott képzési struktúrának köszönhető. Már óvodáskorban elkezdhetnek ismerkedni a gyerekek a karate alapjaival, de itt még az edzések nagy részét játékok és mozgásfejlesztő gyakorlatok képezik. Az iskolások anyagában egyre több alaptechnika, formagyakorlat és önvédelmi elemek találhatók meg, míg szép lassan átvezetik a fiatalokat a versenyzésbe. A karate jó hatással van a tanulásra is: a csapat tagjai fegyelmezettek, jól tudnak összpontosítani, figyelni, aminek köszönhetően az iskolában is rendere jól tejesítenek a sportolók.

A felnőtteknél a a rendszeres testmozgás és a karate mint életforma egyaránt lehet mozgatórugója a csatlakozásnak: jó hangulatú edzéseken ismerkedhetnek meg a csoport tagjai a távol-keleti harcművészet fogásaival, múltjával és jelenével Lovász György 5. danos mester irányításával.

Jelentkezés:

GFF Gyakorló – 1. emeleti tornaszoba : hétfőnként 16.00

Szlovák – tornaterem: hétfőnként 17.15, 19.00

Fő téri – tornaterem: csütörtökönként 19.00

Az egyesület vezetői várják csapatukba a gyereket, felnőtteket, családokat!

SZHKE

Népszerű

Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán) Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán)

Csodálatos cirkusz

Színház

Összetartásból és alkalmazkodásból is jelesre vizsgáztak a szarvasi karatésok

Sport

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán) Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán)

Dankó Béla újabb öt évre az MLSZ elnökségének tagja

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2013. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect