in , ,

Tarolt az ifi, nyertek a nagyok

Furár Róbert gólja

A hétvégi bajnoki fordulóban a Szarvasi FC U19-esei Zima Dániel (3), Orosz Krisztián (3), Seres Viktor (2), Körösfalvi Kristóf és Mag Zsombor góljaival 10-2-re lelépték a Gyomaendrődi FC ifijeit. A nagy csapattól is győzelmet vártak a szurkolók a szomszádvárak közötti közdelemben a megyei I. osztály 9. fordulójában.

A tartalékokkal felálló Szarvas nem tudott ellépni a hasonló játékerőt felvonultató szomszédoktól, mint tették azt az ifik. A 26. percben Nagy Roland egy szemfüles góllal tett szert előnyre. A kapustól röviden kijövő labdát csípett el a figyelmetlen védő előtt és lőtte a hálóba. 1:0.

A második félidőben kiegyenlített játék folyt. A kapusoknak mindkét oldalon akadt dolguk. Szép cseleket láttunk Cánótól és Moldván Krisztiántól is. A gyomaendrődi kapus hatalmas szerencsével hárított egyet. A labda megpattant de nem a kezeibe, hanem a homlokára, amit így akaratán kívül kifejelt. Herkó Ákos egy szép cselsorozat után lőtt mellé, de gól a 76. percig nem esett, amikor Furár Róbert szerzett labdást és lőtte be a hazaiak második gólját. A vendégek a 82. percben szépítettek és állították be a 2:1-es végeredményt.

Szarvasi FC – Gyomaendrődi FC 2-1 (1-0)

Szarvasi FC: Kiri Mihály, Herkó Ákos (81′ Sinka Attila), Filyó Tamás, Kovács Sándor, Lós István, Furár Róbert, Nagy Roland, Bogdán Péter (59′ Enabulele Stanley), Moldván Krisztián, Darida Norbert, Benczúr Norbert (25′ Janurik Attila)

Nem lépett pályára Pajkó Péter Attila (kapus)

Kispad: Bogdán Gábor edző, Rohony Gábor technikai vezető, Pribelszki Pál gyúró, Klimaj Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Nőkről, egészségről, önbizalomról szólt ez a nap

Rendszerváltás volt, szemléletváltás nincs