in

Uniós pályázati támogatásból vásárolt új telephelyet a MEDIUS CONTACT Kft.

A MEDIUS CONTACT Kft a GOP-2.1.1-11/M-2013-0569 jelű pályázati számon nyert el támogatást 2013-ban, telephelyvásárlás céljára, Európai Uniós és nemzeti forrásból.

Jelen beruházás indoka, hogy a MEDIUS CONTACT Kft az eddig különböző, részben bérelt telephelyein végzett tevékenységét ezt követően saját tulajdonú, kifejezetten erre a célra átépített telephelyén végezze, és ezzel biztosítsa térségbeli versenyképességet.

A projekt célja volt a korszerű üzleti tevékenységeink – textil, szőrme mosása, tisztítása – főtevékenységek fejlesztésre oly módon, hogy a nevezett tevékenységi kört kiszolgáló eszközparkunk biztosítására a vállalkozás ingatlanvásárlással új telephelyet vásárolt Szarvason, a Klucsjár Mihály utca 1. szám alatt.

A beruházásunk hatékonyabb feladatvégzést biztosít az új, nagyobb telephelyen, könnyíti a személyzet munkáját, és ügyfeleink számára is magasabb minőségű szolgáltatásokat tesz lehetővé, így hasznossága és minőségbeli fejlesztésünk tulajdonképpen mind a Kft, mind pedig ügyfélköre tekintetében megmutatkozik.

A vállalkozás jövőjére nézve az ingatlanvásárlásra azért volt szükség, mert jelenlegi telephelyünk mérete és lehetőségei szűkösek voltak, azokat cégünk nevezett tevékenységi köreinek kiszolgálására túlnőtte.

A fejlesztés elsődlegesen ügyfeleink minőségibb szolgáltatásokkal történő ellátást szolgálja majd, hiszen profilunk és működésünk hosszú távú biztosításának záloga vendégeink elégedettsége és a megfelelő infrastrukturális környezet.

A jelen beruházással vállalkozásunk tulajdonképpen olyan kapacitásfejlesztést biztosított, amely tökéletes alapot biztosít majd a további fejlesztésekre, a további növekedésre és beruházásokra, jövőbeni létszámbővítésre.

Bővebb információ a projektről és a további fejlesztésekről a www.medius.hu oldalon található.

MEDIUS CONTACT Kft

Cím: 5540 Szarvas, Gyékény utca 5.

E-mail: baksi@fujilabor.hu

Honlap: http://www.medius.hu/

www.ujszechenyiterv.gov.hu

SAJTÓKÖZLEMÉNY

2013.06. 24 – 2013.10. 22.

(x)

Az első perc

„A hulladék létrehozása nem feltétlenül rossz dolog. Az a helytelen, ha nem kezdünk vele semmit” – hulladékgyűjtés a GFF Szarvasi Gyakorlóintézménnyel