in , ,

Eső előtt köpönyeg

Nagy Roland gólja

Gunda János és összes elhunyt játékos emlékére gyászszünettel kezdődött a szombati Szarvasi FC–Szabadkígyósi SZSC labdarúgó mérkőzés. Az ifjúsági mérkőzésen 1–2-es vereséggel zártak fiataljaink.

A nagyok mérkőzése kellemes időben kezdődött. Időnként még a mintha a nap is kisütött volna. A hazaiak uralták a félidőt. A vendégek az első 45 percben talán egyszer kerültek látótávolságon belülre a kapunkhoz. Igaz, akkor Kiri Mihálynak a labda útjába kellett állnia. A többi esetben jól vizsgázott a fiatalokból álló hátsó sor. Herkó Ákos utolsó emberként egymás után többször is lélektani pillanatban szabadított fel.

A 38. percben Nagy Roland elé került a labda az ötösön. Innen Cánó nem szokott hibázni. Be is lőtte a szarvasiak vezető gólját. Ettől a pillanattól kezdve a hazaiak mintha hátrébb vonták volna az arcvonalukat, és nagyobb teret engedtek a vendégeknek, ami meg is hozta az eredményét. A 45. percben 1:0 volt az eredmény, de sajnos a félidő nem 45 percből állt, hanem 48-ból. Ez a három percnyi ráadás pedig elég volt a vendégeknek, hogy egy szabadrúgás után döntetlenre hozzák az első játékrészt.

A szünetben egyre jobban elkomorodott az idő. A második félidő fejes góllal kezdődött. Sajnos a mi kapunkba esett. 1–2. A 40. és a 45. percben ismét kaptunk kettőt, és ez lett a végeredmény is. Részünkről Lós István és Furár Róbert veszélyeztette a kaput. Lós lövését hárította a vendégek kapusa, Furár labdája pedig éppen elkerülte a jobb felső sarkot. A mérkőzés végét jelző síp után elkezdett esni az eső. Ha nagy zakót nem is, de az ígéretes kezdés utáni hidegzuhanyhoz egy esőkabátot azért kaptunk.

Szarvasi FC – Szabadkígyósi SZSC 1–4 (1–1)

Kezdők: Kiri Mihály, Szappanos Kristóf, Filyó Tamás, Benczúr Norbert, Kovács Sándor (58″ László Viktor), Furár Róbert (82″ Bogdán Péter), Nagy Roland Márió, Pákozdi Ferenc, Moldván Krisztián, Herkó Ákos, Lós István (70″ Csellár Sándor)

Nem kapott játéklehetőséget: Pajkó Péter Attila, Enabulele Stanley Esemuede

Kispad: Rétes Pál vezetőedző, Rohony Gábor Technikai vezető, Pribelszki Pál gyúró, Klimaj Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

A szarvasi Székely Szakképző Iskola szakács szakoktatója receptjével gazdagítja a Békés Megyei Hírlap idei szakácskönyvét

Kilátás a világ legszebb helyén levő lángosozóból