in ,

Épülnek az útalapok Békésszentandráson

Épülnek az útalapok Békésszentandráson

Békésszentandráson folytatódnak az útfelújítások és útalap-építések. Sinka Imre polgármestertől megtudtuk, hogy a Darabos, a Jókai és az István király utca után most a Szent Erzsébet utcában (a Szent László utca és a játszótér közötti szakaszon) építenek útalapot. Még az idén a Madár utcában is szeretnék elvégezni ugyanezt a munkát.

Felújítják a gondalaposi üdülősor Stefánia utca felőli bevezető szakaszát (felvételeink itt készültek). A beruházás az üdülőtulajdonosok anyagi hozzájárulásával valósul meg. Az utat bitumenes törmelékkel szórják fel, majd úthengerrel eligazítják. A közelmúltban kikátyúzták az Arborétumi üdülősort.

A polgármester elmondta: további terveik között szerepel a Dunai és a Toldi utca kritikus szakaszainak javítása. Folytatódik a járdaprogram is: a bölcsőde, óvoda és az iskola környékén már több száz méteren kicserélték a rossz járdalapokat. A napokban a kerékpárútnak az élelmiszer-áruház és a Csokonai utca közötti szakaszán végeznek javításokat. Lezárult a piactér térkövezése, a padok egy részét is kihelyezték már, így az árusok visszaköltözhettek.

Vélemény, hozzászólás?

A sereghajtó nem okozott galibát

Márton nap a Gyakorlóóvodában