in ,

Városrehab: lassan beköszönt a téli szünet

A határidők áthúzódnak a jövő évre, mondta Nagy József, a projekt műszaki vezetője a városrehabilitációs munkálatokról. Nem jó hír, de nem éri váratlanul a szarvasiakat, hogy a november 30-i határidő már nem végső határidő. A késés oka a termálprojekt, ami később indult, és a papírmunka olyan magyaros lendülettel halad. Áll. Ahogy azt Nagy József valószínűsítette, a kivitelezők júniusi befejezést vélnek reálisnak.

Az idén már nagy változások nem lesznek. Ez igaz a közlekedésre is, ahogy azt a sajtótájékoztatón el is hangzott, ill. Klimaj Attila műszaki megbízott hivatalosan meg is erősítette.

Városrehabilitációs kivitelezések miatt a Főtér a gyalogosforgalom, a gépjárműforgalom és a parkolás elől lezárásra került.

Az Árpád utca a Szabadság utca és a Főtéri Iskola között teljesen lezárásra kerül a gépjármű forgalom elől. Az Árpád utca ezért zsákutcává változik, a Jókai utca felől.

A Kossuth utca útburkolatának építése miatt a Béke utcától a Deák Ferenc utcáig teljes lezárásra kerül a járműforgalom elől. A Bíróság épületének megközelítése a Deák Ferenc utca felől lehetséges.

A Bethlen Gábor utca Főtér melletti szakasza útburkolat építése miatt teljes lezárásra kerül a gépjármű forgalom elől. A Bethlen Gábor utca a Jókai utca felől ezért csak a Markovitz utcáig járható.

A Vajda Péter utca (Szabadság utca Vasút utca közötti szakasza) teljes egészében egyirányúsításra került. A forgalmi rendet jelzőtáblák szabályozzák.

A Vasút utca felől mindenki számára behajtani tilos van érvényben!

A Deák Ferenc utca egyirányúsítva megnyitásra került a járműforgalom számára. A Vasút utca felől a Szabadság utca irányába lesz egyirányú, és a Bíróság épülete előtti oldalra terelődik a forgalom. A forgalmirend változást jelzőtáblák szabályozzák.

Vélemény, hozzászólás?

Lendületben a Városszépítők

Gyermeki lelkek kegyelme