in , ,

A Jobbik szerint javult a városmarketing

Gajdos Attila

Jó döntés volt a szarvasi önkormányzat részéről, hogy a városmarketinggel kapcsolatos feladatokat átadta egy egyesületnek – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Gajdos Attila, a Jobbik önkormányzati képviselője.

A fenti megállapítást a TDM-nek (Turisztikai Desztináció Menedzsment) a legutóbbi képviselő-testületi ülésen elhangzott tájékoztatója kapcsán fogalmazta meg a képviselő. Mint mondta, a sikeres pályázatok és a javuló városmarketing bizonyítja a szervezet tevékenységének sikerességét.

Gajdos Attila hangsúlyozta: jó döntés volt az is, hogy megerősítik és közös szervezetbe tömörítik a közbiztonságért felelős személyeket (mezőőröket, közterület-felügyelőt, halőrt stb.) Nem tartja ugyanakkor megfelelő megoldásnak azt, hogy a rend felügyeletével négy közmunkást bíznak meg, akiknek sem jogosítványaik, sem eszközeik nincsenek ahhoz, hogy fellépjenek a rendbontókkal szemben. Véleménye szerint jobb lett volna több közterület-felügyelőt, vagy vagyonőrt foglalkoztatni.

Sajtótájékoztatója végén jelezte: a Jobbik továbbra is szorgalmazza, hogy létesüljön állami Trianon múzeum, s az Szarvason kapjon helyet.

Pontot mentettek Labát Petrának köszönhetően

Az örök gyerek