in ,

Nem vásárolhatott hitelre, ezért hangoskodni kezdett

Cigarettát és alkoholt akart hitelre venni egy férfi Szarvason. Mikor az eladó közölte, hogy az üzletben így nem tud vásárolni, kiabálni kezdett a nővel. A rendőrség garázdaság miatt javasol vádemelést a 38 éves férfi ellen.

Szarvason, az egyik élelmiszerüzletben 2013. július 15-én az esti órákban megjelent egy férfi és közölte, hogy cigarettát, valamint alkoholt akar hitelre vásárolni. A boltban dolgozó eladó elmondta neki, hogy dohányterméket az üzlet már nem árusít és náluk egyébként sem lehet hitelre semmilyen terméket megkapni. A válasz hallatán a férfi káromkodni kezdett és szidalmazta az eladónőt, akit eközben meg is lökött. A kiabálásra felfigyelt egy járókelő, aki az utcáról bement a boltba és az eladó segítségére sietett. A hangoskodót felszólította, hogy hagyja abba a kiabálást és távozzon az üzletből. A férfi hátrálni kezdett, az eladó pedig értesítette a rendőrséget. A kiérkező járőrök a 38 éves szarvasi Sz. Jánost előállították és a Szarvasi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene eljárást.

A kapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást 2013. november 27-én befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal elküldte a Szarvasi Járási Ügyészségre.

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

2013. november 29. 9:24

Kajakosünnep Szentandráson: megújult a kajakház

Pontot mentettek Labát Petrának köszönhetően