in , ,

Hársliget Óvodások rajzai díszítik a Coop ABC-t

Hársligeti ovisok

Az előző évhez hasonlóan újra meghívást kaptak a Hársliget Óvoda óvodásai, hogy karácsony témájú rajzaikkal díszítsék fel a csabacsűdi és az örménykúti Coop ABC üzletek kirakatát.

Az óvodában a gyerekek elmélyülten, egész héten keresztül készítették változatos technikákkal rajzaikat. A gyermekcsoportok életkori sajátosságaiknak megfelelő fejlettségi szinten alkották meg az óvónők segítségével a színes, adventi témájú alkotásaikat.

A Coop ABC helyi boltvezetője, Kerek Mihályné Zsuzsi néni és munkatársai kellemes ünnepi hangulatot teremtettek a boltban. Az óvodások a rajzaikkal, és csoportonként karácsonyi témájú énekekkel lepték meg az eladókat és a bolt vásárlóit. A megható, szívmelengető pillanatok megélése után szaloncukorral díjazták a gyermekeket.

Az advent időszaka, a karácsonyi hangulat megteremtése az óvodai életben az érzelmi nevelés kulcsfontosságú feladata. Az érzelmi ráhangolódás az ünnep közeledtével a szülőkkel együttes feladatunk. A második alkalommal megrendezésre kerülő Coop rajzpályázat is hozzájárult ezen nevelési munka elmélyítéséhez.

A gyerekek szüleikkel, örömmel tekintik meg nap-mint nap rajzaikat a bolt felé haladva.

Vajdások adventi látogatása Bécsben

Fát loptak, bíróság elé állítják a két szarvasi fiatalt