Connect with us

Politika

Bizonyítványt osztott a Jobbik

Gajdos Attila és Samu Tamás Gergő

Nyúlik a városrehab, mint a rétestészta, mondta Gajdos Attila a Jobbik idei első sajtótájékoztatóján. Több tekintetben is botrányos, ahogy a munkák folynak. A szarvasiaknak sok kellemetlenségbe, a városnak sok-sok millióba kerül, az ott üzletet fenntartóknak, dolgozóknak pedig káruk is származik belőle. Felhívta Babák Mihály polgármester figyelmét arra, hogy ha kötbérezésre kerül sor, abból, ha csak jelképesen is, de kártalanítsák a Kossuth utca üzlettulajdonosait, dolgozóit. Felhívására meg is érkezett a válasz dr. Melis Jánostől, amiben Szarvas város jegyzője biztosítja a jobbikos képviselőt, hogy megvizsgálják egy jelképes kártalanítás lehetőségét, ami a kötbér mértékének is a függvénye.

Samu Tamás Gergő szomorúan vette tudomásul, hogy a Parlamentben Dankó Béla mindössze két és fél percig képviselte a körzetet. Akkor a belvízzel és az aszálykárokkal kapcsolatban szólalt fel, ami fontos téma, de Samu Tamás Gergő úgy gondolja, hogy ennek a körzetnek ezernyi más problémája van. Samu Tamás Gergő kéri, hogy a szavazőfülkében vegyék figyelembe ezt, mint ahogy azt is, hogy a három évnyi parlamenti képviselősködése alatt összesen három önálló indítványa és tizenhat felszólalása volt.

Mint az tudott, Domokos László ÁSZ elnökké történt kinevezése után időközi választásokat tartottak körzetünkben 2010 októberében. Akkor a leadott voksok több mint 60%-át Dankó Béla kapta. A választáson indult az akkor már országgyűlési képviselő, Samu Tamás Gergő is, aki a Jobbik listás helyét cserélte volna egyénire. Ő a szavazatok 16 százalékát kapta. Indult még Földesi Zoltán (MSZP) és Fonád Zoltán (LMP), akik 16 és 6 százalék körüli szavazati arányt értek el. Samu Tamás Gergő készül a visszavágóra.

A parlamenti felszólalóverseny másik helyi indulójáról nem esett szó.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Samu Tamás Gergő szeptember 3-i sajtótájékoztatóján (Fotó: Babák Zoltán) Samu Tamás Gergő szeptember 3-i sajtótájékoztatóján (Fotó: Babák Zoltán)

STG kilépett a Jobbikból

Politika

Samu Tamás Gergő és Pálinkás Tamás (Fotó: Babák Zoltán) Samu Tamás Gergő és Pálinkás Tamás (Fotó: Babák Zoltán)

A közelmúlt témáit vette sorra a Jobbik

Politika

Samu Tamás Gergő (Fotó: Babák Zoltán) Samu Tamás Gergő (Fotó: Babák Zoltán)

STG: Amíg nem történik változás, nem tudom elfogadni a rendőrségi beszámolót

Politika

Sinka Imre és Benedek Erika felszeli a megszentelt kenyeret (Fotó: Babák Zoltán) Sinka Imre és Benedek Erika felszeli a megszentelt kenyeret (Fotó: Babák Zoltán)

Ünnepi szentmise után rövid megemlékezés az államalapítóra

Közösség

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2014. január
h k s c p s v
« dec   feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect