in ,

Év embere: még egy szarvasi jelölt

Szilvási Szilárd

Becsúszott egy hiba… elnézést kérünk érte. A közelmúltban felhívtuk Olvasóink figyelmét arra, hogy a megyei napilap „Év embere” címre jelölt indulói között három szarvasi is van. Azóta kiderült, négyen vannak, ugyanis dr. Kovács Béla, Krasznai-Kis Eszter és Precskó Zsolt mellett Szilvási Szilárd is városunkat képviseli a nemes versengésben. Igaz, ő csupán nemrég költözött Szarvasra, de természetesen neki is ugyanúgy szurkolunk, mint a többieknek.

Szilvási Szilárddal egyébként tavaly augusztusban készítettünk egy interjút annak apropóján, hogy a dobogó legfelső fokára állhatott a XIX. Horgász Európa-bajnokságon. Az interjút itt olvashatják el: https://www.newjsag.hu/2013/08/12/szarvasi-horgasz-lett-europa-legjobbja/ Ugyanezért a kiváló eredményéért választotta őt a megyei napilap is annak idején a Hét emberévé.

Olvasóinkat tehát arra bíztatjuk, hogy mind a négy jelöltre voksoljanak a beol.hu internetes portálon illetve a Békés Megyei Hírlapból kivágott szelvényen. Szavazni január 31-ig lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Csapadékhiány: vigyázzunk az örökzöldekre!

Székelyes kereskedő tanuló sikere a Díszcsomagolási versenyen