in , ,

Székelyes kereskedő tanuló sikere a Díszcsomagolási versenyen

Dósai Dorina

A szarvasi Székely Szakképző Iskola ebben a tanévben is indította tanulóit a gyulai Göndöcs Benedek Országos Gasztronómiai Emlékversenyen díszcsomagolás kategóriájában. A VI. Gyulai Méz és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál keretén belül megrendezett verseny jó lehetőséget biztosított a diákjaink részére, hogy megmutathassák szakmai tudásukat, szakmaszeretetüket, kreativitásukat.

Dósai Dorina 2/14. E osztályos kereskedő tanuló versenymunkáját 2. helyre rangsorolta és ezüstéremmel díjazta a szakmai zsűri. Dorina remek érzékkel párosította a természetes alapanyagokat a míves díszítő elemekkel. Fontos volt az is, hogy a különleges csomagolási technikákat minél változatosabb formájú termékeken mutassa be. A mezőny évről-évre bővül. Ebben az évben 23 csapat igyekezett eleget tenni a verseny kiírásnak.

Gratulálunk Dorinának a versenyen elért kiemelkedő eredményhez! Továbbá nagyon köszönjük Czerjak Ilona tanárnőnek a felkészítő munkáját, valamint a Székely Mihály Szakképzésért Alapítvány támogatását, a változatos alapanyagok biztosítását.

Bakulya Anna

Dósai Dorina
Dósai Dorina

Év embere: még egy szarvasi jelölt

Unalmas csillagászati év elé nézünk, de legalább a kínaiak a Holdon vannak