Connect with us

Szarvas

Városrehabilitáció: útilaput kap a projektmenedzser

Balatoni Tamás projektmenedzser és Hodálik Pál alpolgármeter

Megengedhetetlen, hogy valaki ilyen slendriánul végezze a munkáját! – ezekkel a szavakkal kezdte szokásos pénteki sajtótájékoztatóját Hodálik Pál, Szarvas alpolgármestere. A városrehabilitációs projektmenedzseri feladatokkal megbízott Nagy József munkáját minősítette így, aki szerinte nem tett eleget kötelezettségeinek.

Az alpolgármester elmondta: a projektmenedzser szerződése december 31-én lejárt, s – amennyiben a képviselő-testület is egyetért ezzel -, nem hosszabbítják meg a szerződést, illetve a novemberi és decemberi megbízási díját sem fizetik ki, mivel mulasztásokat követett el. Feladatait a jövőben a polgármesteri hivatal munkatársai veszik át, a változást már jelezték a Dél-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökségnek.

Ami a beruházás jelenlegi állását illeti, arról Hodálik Pál úgy nyilatkozott: folynak a bontási munkák a Szabadság utcai járdaszakaszon és a Mittrowsky-kastély tömbbelsőjében. A Kossuth utcán épülnek a csobogók.

Szó esett a másik nagyberuházásról, a termálprojektről is. Ezzel kapcsolatban Balatoni Tamás projektmenedzser elmondta: a kivitelező február 10-én elkezdi a munkálatokat. Az időjárás csak akkor jelenthet akadályt, ha mínusz 15-20 fok alá csökken a hőmérséklet, illetve ha nagyon sok lesz a csapadék. A városrehabilitációs beruházással érintett területeken május 20-ig befejezik a termálvezeték építését.

A sajtótájékoztatón Hodálik Pál köszönetet mondott annak a 14 vállalkozásnak, amelyek társasági és osztalékadójukból áldoztak a szarvasi kultúrára, azaz támogatták a Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft.-t.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán) Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán)

A szeretet arcai versben, prózában és dalban

Színház

Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán) Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán)

Csodálatos cirkusz

Színház

Pályázat a felsőoktatásban tanulmányaikat kezdő szarvasi fiatalok anyagi támogatására

Közérdekű

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2014. január
h k s c p s v
« dec   feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect