Connect with us

Csabacsűd

Négyes szarvasi győzelem az Év embere versenyen

Precskó Zsolt

A tavalyihoz hasonlóan idén is arattak a szarvasiak a Békés Megyei Hírlap és a beol.hu internetes portál által meghirdetett Év embere versenyen. A 49 Békés megyei jelölt között négy szarvasi volt, s ők végeztek az első négy helyen.

Az Év embere címet Precskó Zsolt szerezte meg. Ő annak idején azért került a jelöltek közé, mert egy internetes szavazás eredményeként megnyerte a „Magyarország legsármosabb pincére” címet, s a díjjal járó nyereményt egy beteg kislánynak és családjának ajánlotta fel.

A második Krasznai Kiss Eszter, a Nemzetközi Gyors- és Gépíró Szervezet által szervezett világbajnokság ezüstérmese lett. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára dr. Kovács Béla háziorvos állhatott, aki több mint négy évtizede gyógyítja a szarvasi betegeket.

Az internetes és a postai szavazatok alapján elért pontszámok összesítése után kiderült, hogy mindkettőjüknek azonos pontszáma van, s a szabályok szerint ilyenkor a postai szavazatok nyomnak többet a latba.

A negyedik helyen Szilvási Szilárd végzett, aki tavaly aranyérmet szerzett a XIX. Horgász Európa-bajnokságon.

Az Év embere versenyt hetedik alkalommal hirdette meg a megyei napilap. A mostanival együtt már négyszer született szarvasi győzelem. Ugyanúgy mint az idén, tavaly is a dobogó mindhárom fokára szarvasiak kerültek.

Fotó: BEOL.hu

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán) Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán)

Csodálatos cirkusz

Színház

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva) Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva)

Nincs megállás a kajakosoknál a koronavírus ellenére sem

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Naplemente Szarvas és Szentandrás határán

Virtuális turista

A rovatot támogatja:

Archívum

2014. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect