Connect with us

Csabacsűd

Murányi Levente: Nekünk nem azért kell a hatalom, hogy lopjunk!

Murányi Levente

Mindössze tízen jelentek meg azon a lakossági fórumon, melyre a Murányi Levente, a Jobbik alelnöke várta hétfőn este Csabacsűd lakóit.

Az Eötvös József Művelődési Házban megtartott rendezvényen először Samu Tamás Gergő, a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje köszöntötte a résztvevőket. Röviden ismertette a párt választási programját, majd átadta a szót az országos alelnöknek.

Murányi Levente elsősorban olyan információkat igyekezett megosztani a hallgatósággal, melyeket a médiában nemigen hallhatnak. Beszélt a világot uraló – s egyben a korrupt politikusok zsebeit megtömő –, háttérhatalomról. Mint mondta, ez a szűk réteg a legnagyobb ellenséget az összekapaszkodásra képes nemzetekben látja, ezért is küzd ellenük annyira.

A Jobbik alelnöke szól arról, hogy ha kormányra kerülnek, akkor népszavazást tartanak majd arról, kilépjen-e Magyarország az Európai Unióból. Gazdasági téren a fő hangsúlyt a mezőgazdaságra, s a hozzá kapcsolódó élelmiszeriparra helyezik majd. Azt ígérik, hogy ilyen módon négy év alatt 500 ezer munkahelyet teremtenek majd.

– A hatalom nekünk nem azért kell, hogy lopjunk, hanem azért, hogy végre rendet tudjunk tenni ebben az országban – mondta az előadó. Hozzátette: a munkahelyteremtés és a mezőgazdaság fellendítése mellett fontos a közbiztonság megteremtése. Ehhez pedig a cigánybűnözés felszámolására és a csendőrség felállítására is szükség van.

Az előadás után a hallgatóság is szót kapott. Arra a kérdésre, hogy mit kíván tenni a Jobbik a devizahitelesek érdekében, Murányi Levente elmondta: javaslatuk szerint a devizahiteleket a felvételkori árfolyamon kell majd visszafizetni.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Molnár József, Csabacsűd polgármestere (Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió) Molnár József, Csabacsűd polgármestere (Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió)

Megértést, összefogást, önfegyelmet kér mindenkitől Molnár József

Csabacsűd

Dankó Béla, Gazsó Péter és Molnár József (Fotó: Babák Zoltán) Dankó Béla, Gazsó Péter és Molnár József (Fotó: Babák Zoltán)

Átadták a csabacsűdi futballpálya felújított öltözőjét.

Csabacsűd

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Nem árulta el a helyi kolbász titkát a Csabacsűdiek Baráti Köre

Csabacsűd

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

86 perc semmi, 4 perc játék után történelmi győzelem

Csabacsűd

A rovatot támogatja:

Archívum

2014. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect