in , ,

Szezon eleji formában a Szarvasi FC

A hétvégén edzőmérkőzésen fogadta a Szarvasi FC csapata a Rákóczifalva SE-t. A pénteki esőtől felázott pályán szezoneleji hangulatban folyt a játék. Egyik csapat sem tudta lefocizni a másikat, de dumában talán mi voltunk a jobbak. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel végződött. Az első félidőben Lós István vette be a vendégek hálóját, de a második játékrészben a vendégek egy jobb alapvonalról középre adott labdával egyenlítettek.

A csapatban kisebb változások történtek a szünetben. A kapuból elment, Pajkó Péter, viszont a csatársorba Szentandrásról megérkezett Tóth Attila. A Szarvasi FC felnőttcsapatát erősíti a tavaszi idényben Cziglédszki Pál is.

A Szarvasi FC a következő összeállításban lépett pályára: Kiri Mihály, Darida Norbert (Janurik Attila), Pákozdi Ferenc, Kovács Sándor, László Viktor, Bogdán Péter (Zima Dániel), Furár Róbert, Lós István, Cziglédszki Pál (Sinka Attila, Mag Zsombor), Moldván Krisztián, Tóth Attila (Panyik Zoltán)

Edző: Rétes Pál

A szezon két hét múlva kezdődik, de az első mérkőzés az ünnep miatt nem szombaton, hanem 16-án, vasárnap 14:30-kor lesz, amikor a Jamina SE lesz a vendég.

Március 8-án, szombaton a Magyar Kupa selejtezőjeként az Atletico Békéscsaba otthonába látogat a Szarvasi FC. A mérkőzés 14 órakor kezdődik.

Vélemény, hozzászólás?

CÉGMUSTRA: Barex Kft. – áruszállítás, termálfűtés, gazdasági tanácsadás, kereskedelem, sertéshizlalás

Bogyóval és Babócával farsangoltak a leendő ovisok – farsangi játszóház a Gyakorlóoviban