in , , , , ,

Samu Tamás Gergő szerint felháborító, hogy sem a Fidesznek, sem a baloldalnak nincs programja

Samu Tamás Gergő

Felháborító és botrányos, hogy egy hónappal az országgyűlési választások előtt sem a Fidesznek, sem a baloldalnak nincs még programja – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Samu Tamás Gergő, a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje.

Hangsúlyozta: pártja már február közepén nyilvánosságra hozta választási programját. Ennek három alappilléra van: a munkahelyteremtés, a rendteremtés és az elszámoltatás.

– Az, hogy sem a Fidesznek, sem a baloldalnak nincs programja, egyértelműen azt jelzi, hogy nincs elképzelésük arról, miként kormányozzák majd az országot. Bízunk abban, hogy a mi választási programunk április 6. után kormányprogrammá válik. Erre reményt adnak a közvélemény-kutatások eredményei, melyek azt mutatják, hogy az utóbbi 2-3 hétben egyedül a Jobbik tudott erősíteni, s az ellenzéki politikusok közül Vona Gábor a legnépszerűbb – hangsúlyozta a képviselő-jelölt.

Samu Tamás Gergő leszögezte: sajnálattal vették tudomásul, hogy sem Mesterházy Attila, sem Orbán Viktor nem áll ki Vona Gáborral miniszterelnök-jelölti vitára. Mint mondta, ő itt helyben, a 2. számú választókerület országgyűlési képviselő-jelöltjeit szeretné vitára hívni, s bízik abban, hogy kérését nem utasítják el.

Vélemény, hozzászólás?

Esküvőre kéne menni – immár harmadszor

Tudásdepó: létrejött a Szarvasi Digitális Könyvtár