in , ,

A támadójáték mondott csütörtököt

Makón szenvedtek minimális különbségű vereséget a szarvasi kézilabdások hétvégi bajnoki mérkőzésükön. Ezzel együtt megtartották vezető pozíciójukat az NB II-es pontvadászat Dél-keleti csoportja élén, de már csak jobb gólkülönbséggel listavezetők két vetélytársukkal szemben.

A Gábor Esztert nélkülöző szarvasiak az első félidőben masszívan védekeztek, de csapnivaló támadásokat mutattak be. Nem volt induló ember, nem voltak átlövések, keresztmozgások, ráadásul több technikai hiba is becsúszott. A hazaiak semmi extrát csináltak, de alapból jobban tették a dolgukat.

Szünet után fordult a kocka, köszönhetően annak, hogy feljavult a vendégek támadójátéka. Zelei Bernadett és Radnóti Mariann eredményességével folyamatosan dolgozta le hátrányát, az 50. percben pedig a meccs során először a vezetést is átvette a csapat. Mindez azonban nem tartott hosszú ideig, mert két ziccer elhibázása és a védőmunka visszaesése végett a makóiak maguk javára billentették a mérleg nyelvét, és minimális különbséggel otthon tartották a két bajnoki pontot.

Marosmenti NKSE–Szarvasi NKK 27–26 (12–9)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Makó, 200 néző. V.: Tomkovics, Fogl.

Szarvas: KASIK – Ábrahám 1, RADNÓTI 9, ZELEI 12, HAJDU, Kovács F. 3, Buzási. Csere: Labát, Juhos (kapusok), Kondacs, Szuhaj 1, Bagi, Zubor, Krizsán. Edző: Barna Károly. A Makó legjobb góldobói: Kovács A. 10, Sárkány 7.

Csipai János százévesen is boldog ember

Újjászületett a Zöldpázsit utcai óvoda