in , ,

Bemutatkoztunk a debreceni Utazás és Szabadidő Kiállítás és Vásáron

Horváth Ágnes

Nagy örömömre Szarvast – Békésszentandrást – Kondorost képviselhettem a Körös-menti Turisztikai és Kulturális Egyesülettől a 2014. március 14-16. között megrendezett debreceni utazás kiállításon. Dél-alföldi RMI standján jelentünk meg a Békés megyei és a Szegedi tourinformmal, illetve a halasi csipkét készítő kiskunhalasi Csipkeház és Csipkemúzeummal, ezáltal az érdeklődők a standra érkezve a régió minden térségéről kaphattak tájékoztatást.

Térségünk után számos látogató érdeklődött, leginkább a Szarvas és térségének turizmusát legnagyobb mértékben befolyásoló horgászat, illetve aktív kikapcsolódási lehetőségek voltak az érdeklődések középpontjában. A Mini Magyarország makettpark is vonzotta a látogatókat, mely tavaly nyitotta meg kapuit a Szarvasi Arborétumban, illetve a Szarvasi Szilvanapok szilvás gombócai vették rá a pihenni vágyókat térségünk látogatására:

„Gyerekkoromban jártam Szarvason utoljára, hallottam mennyi fejlesztés történt a térségben, immár gyermekeimmel látogatok vissza, ahol biztos megtekintjük a Mini Magyarország makettparkot.”

Voltak visszatérő vendégek, akik örömmel vették térségünk megjelenését és boldogan idézték korábbi élményeiket térségünkről, illetve meggyőződéssel vallották „Szarvasra biztos visszatérünk, varázslatos hely”.

Remélem a debreceni kiállításon való részvétellel sokak számára sikerült még vonzóbbá tennem Szarvas várost és Térségét.

Horváth Ágnes

Körös-menti Turisztikai és Kulturális Egyesület
Turisztikai referens

Töretlen szorgalom + töretlen akarat = SIKER

Sikkasztási ügy miatt körözött autót foglaltak le a rendőrök