in , , , , ,

Lendületben a szocialista kampánygépezet

Dr. Bárándy Gergely és Rejtő József

Dr. Bárándy Gergely volt a szocialisták vendége hétfőn az MSZP székházában. Az országgyűlési képviselő elmondta, rövid itt tartózkodása alatt beszélgetések során szerzett tapasztalatai alapján a körzet tökéletes képviselője Rejtő József lenne.

Sokan gondolják, hogy a választás lefutott, de nem így van, mondta. Minél többen mennek el szavazni, annál nagyobb az esély, hogy leváltsák az Orbán-rezsimet. Még nem volt élő próbája ennek a választási rendszernek, de számításai szerint ha az egyik pártra a voksolók 45, a másikra 30%-a szavaz, az előző 126, míg a második csak 40 képviselőt tud a Parlamentbe juttatni. Felelősségünk van a sorsunk alakításában, jelentette ki Bárándy Gergely, aki nem gondolja, hogy a földek és a trafikok olyanoknak jutottak, akik korábban is abból éltek.

Rejtő József is a választáson való részvételre szólított fel. Mint mondta, minél többen járulnak az urnákhoz, annál reálisabb képet kapunk arról, hogy az ország kit támogat. Ha hatalomra kerülnek, ő, személy szerint nem a hatalom, hanem a szolgálat szóból indul ki.

Sűrű a szocialisták programja, hangzott el a sajtótájékoztatón, ahonnan Csabacsűdre mentek a szocialista vezetők egy lakossági fórumra. 14 szocialista politikus, köztük több olyan, akik kormányváltás után komoly kormányzati szerepet fognak betölteni 18 településen tartanak fórumot.

Vélemény, hozzászólás?

Krisztus-trilógia: Munkácsy fényképről dolgozott

Csabacsűdi diák sikere a nyelvÉSZ anyanyelvi versenyen