in , ,

Minden pontot elvittek Méhkerékre

Csodálatos nyárias napsütésben fogadta a Méhkeréki SE-t a Szarvasi FC otthonában a megyei I. osztály 20. fordulójában, szombaton. A félidő főleg a középpályán folyt, így volt idő egy disszertáció alapjait lefektetni a márciusi cserebogarak röppályáját illetően. Az első kaput elérő lövés, amibe a méhkeréki kapusnak be kellett avatkoznia, 25. percben történt, és Darida Norbert nevéhez fűződik. A 41. percben Moldván Krisztián olyan 25-ről ígéretesen tolta előre a labdát az robogó Panyik Zoltán elé, de a szép akciót nem koronázta gól. A félidő lefújását megelőző másodpercekben szinte lemásolták az előző akciót. Moldván 25-ről középre, Panyik érkezik, gól nincs. A koreográfia igazán jó volt, nem sok hiányzott ahhoz, hogy Panyik el tudja húzni a labdát. Mint az a második félidőben kiderült, szükség lett volna erre a kettőre, hogy legalább az egyik pontot itthon tartsuk.

A második félidőről tájékoztatást adó szakkommentátorunk szerint a két kapott gól ellenére határozott koncepció volt érezhető a játékunk mögött. Sajnos a második félidőben beállt a méhkerékiek gólvágója, Bondár Attila, aki a 80. percben betalált a hálónkba, majd a második számú gólfelelősük, Sztojka Ádám is bevette a kapunkat.

Szarvasi FC – Méhkeréki SE 0–2 (0–0)

Szarvasi FC: Kiri Mihály, Kovács Sándor, Furár Róbert, László Viktor (75′ Zima Dániel), Panyik Zoltán (89′ Tóth Attila), Lós István (84′ Sinka Attila), Moldván Krisztián, Darida Norbert, Janurik Attila, Filyó Tamás, Benczúr Norbert

Nem kapott játéklehetőséget: Valastyán Dániel, Bogdán Péter, Csziglédszki Pál

Kispad: Rétes Pál vezetőedző, Rohony Gábor technikai vezető, Pribelszki Pál gyúró, Klimaj Zoltán egyéb

Vélemény, hozzászólás?

A Föld órája: Csabacsűdön is lekapcsolták a villanyt

A felnőttek is szeretnének játszóteret