Connect with us

Oktatás

A Nemzet Tehetségeiért díjat adományozott Balog Zoltán Molnár Istvánnénak

Molnár Istvánné (középen jobbról)

Ahogy arról az MTI március végén hírt adott, Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere átadta a Bonis Bona – A Nemzet Tehetségeiért díjat Molnár Istvánnénak, a Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola és Óvoda igazgatónőjének. Az eseményre március 25-én, Bartók Béla születésnapján, ami hagyományosan a tehetség napja a Kárpát-medencében, a Duna Palotában került sor. A rendezvényen részt vett Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár.

A kitüntetést 2013 tavaszán a Nemzeti Tehetség Program keretében alapította az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A díjjal a tehetséggondozás területén kiemelkedő pedagógusokat szeretnék elismerni. Kedden életműdíj, kiváló versenyfelkészítő, kiváló tehetséggondozó kategóriákban osztottak ki elismeréseket, amelyeket összesen 63-an vettek át.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán) Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán)

A szeretet arcai versben, prózában és dalban

Színház

Újratervezés

Oktatás

Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán) Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán)

Csodálatos cirkusz

Színház

Szántosi Dávid (Forrás: Benka) Szántosi Dávid (Forrás: Benka)

Benka: Magyarország jó tanulója, jó sportolója 2019

Oktatás

A rovatot támogatja:

Archívum

2014. április
h k s c p s v
« Már   máj »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect