in ,

Román kamionok ütköztek Szarvas központjában

Két román autószállító kamion (tréler) ütközött össze szerdán a déli órákban Szarvason, a Szabadság és a Béke utca kereszteződésében. Személyi sérülés nem történt, bár a hátul haladó jármű sofőrjének élete egy szemtanú elmondása szerint csak centimétereken múlott.

A két autószállító tréler (rakomány nélkül) Békéscsaba felől érkezett a városba. A Béke utcai kereszteződésnél az elöl haladó jármű hirtelen fékezett, s a mögötte haladó kamion (valószínűleg a nem megfelelő követési távolság vagy figyelmetlenség miatt) belerohant. Az első kamion utánfutója az ütközés hatására „felgyűrődött”, megemelkedett, s behatolt a másik jármű vezetőfülkéjébe.

Egy járókelő elmondása szerint a sofőr élete csupán néhány centiméteren múlott. Gyakorlatilag sértetlenül megúszta a balesetet.

A műszaki mentés félpályás útlezárás mellett egész délután folyt. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott információink szerint Romániából várták a kamionmentőt, ezért tartott mindez ilyen sokáig. A kamionmentő 17.00 óra tájban megérkezett, a félpályás útlezárást este 18 óra 20 perckor feloldották.

Vélemény, hozzászólás?

Hová tűntek a szarvasi jelzőlámpák?

Angol muskátlikat és mézvirágokat kaptak ajándékba