in , ,

Aranyat érhet ez a siker

Igazi csapatdiadalt arattak Hódmezővásárhelyen a szarvasi női kézilabdázók, akik győzelmükkel versenyben maradtak az NB II-es bajnoki címért, igaz sorsuk már nem a saját kezükben van!

A meccs eleje szorosan alakult, de egy háromperces rövidzárlatot kihasználva a hazaiak négy góllal léptek meg (11. p.: 7–3). Ekkor tájt a fiatal Bagi és Radnóti találataival próbálták tartani a lépést a szarvasiak, de 10–6-ig így is csak futottak az ellenfél után. A játékrész hajrájában aztán Gábor és Zelei is beindult, így a szünetig minimális lett a két csapat közötti különbség. A folytatásban gyorsan egyenlítettek a szarvasiak és innen tovább végig szorosan alakult a meccs. Egy hármas szériát elkapva a 45. percben vezettek először a Gábor Eszterék, de a házigazdák végig tapadtak rájuk. A hajrában mindkét együttes foggal-körömmel védekezett, a rutin azonban diadalmaskodott a fiatalság felett.

A szarvasiak a szombati Szeghalom elleni hazai évzárón szeretnék jó hangulatú mérkőzésen, látványos győzelemmel megörvendeztetni, a reményeik szerint minél népesebb publikumot. A találkozó egy jótékonysági akcióról is szól majd: a klub arra kéri a szurkolókat, hogy hozzanak magukkal egy plüssállatot, mert a közelgő gyermeknap alkalmából szeretnék meglepni azokat az óvodákat, ahonnan szivacskézilabdázni járnak gyerekek az egyesületbe. A találkozó 14 órakor kezdődik!

Hódmezővásárhelyi LK–Szarvasi NKK 25–27 (14–13)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Hódmezővásárhely, 100 néző. V.: Mazzag, Papp T. Szarvas: Kasik – Győri, Radnóti 5, Hajdú 1, Zelei 5, Gábor 9, Bagi 2. Csere: Juhos (kapus), Ábrahám 1, Zubor, Krizsán, Kondacs, Buzási 4. Edző: Barna Károly. A Hódmezővásárhely legjobb góldobói: Németh 10, Tószegi 5.

A jövő vízgazdálkodási agrármérnökei számára tapossák ki az utat

Ivóval együtt ünnepelték a férfiakat