in , ,

A hatodik helyen zárta a szezont a Csabacsűd SE

Bakró Géza

Szombaton játszották a Békés megyei 1. osztály utolsó fordulóját, ahol a Csabacsűd SE az ötödik helyre is esélyes lehetett volna abban az esetben, ha itthon megveri az utolsó helyen álló Békéscsabai MÁV SE-t, ill. Füzesgyarmatot megszorítják a Paulik János “Macska” vezette nagyszénásiak, de legalábbis döntetlenre hozzák a meccset. Ott végül is 9:1 lett, meg gondolom egy birkapörkölt.

Nem kezdődött jól a mérkőzés, sőt folytatódni sem folytatódott jól. Az első játékrész végén 0–1-gyel mentek pihenni a játékosok, és a második félidő 4. percében megduplázták előnyüket. A 12. percben Virág Imrével szemben szabálytalankodtak a 16-oson belül, amit értékesített is a sértett, kicsit visszahozva a reményeket.

A hazaiak folyamatosan felpörgették a labdákat, ami általában az akció végét is jelentette. Ennek ellenére voltak helyzetek, sőt, többször a kapufát, sajnos kívülről érintve hagyta el a játékteret a labda. A 76. percben viszont Bakró Géza ment el szépen a bal szélen és lőtt kapura. Gyebrovszki kapus arra számított, hogy keresztbe megy a lövés és el is indult a hosszú oldalra, de Bakró megtréfálta, szorosan a rövid sarokra lőtte. A MÁV kapusa megpróbált visszanyúlni lábbal érte, de hiába. Ezután is voltak helyzetek mindkét oldalon, de a mérkőzés 2–2-es döntetlennel végződött. Ez az eredmény Békés megye I. osztályában a 2013/14-es idény hatodik helyére volt elegendő. A Szarvasi FC kikapott idegenben, de kikapott a Szeghalom is, így a szarvasiak a 8. helyen zártak. A Kondorosi TE a biztos második helyen végzett.

Csabacsűd SE: Nagy Zoltán, Virág Imre, Sovány Pál, Petykó Adrián, Szilágyi Balázs (Gulyás Ádám 62′), Bakró Géza, Sonkoly Lajos (Bertók Gergő 75′), András Attila, Sajben Gábor, Kasnyik Dávid, Kis Mátyás

Kispad: Balázs István vezetőedző, Hajdu István gyúró

Góllövők: Virág Imre és Bakró Géza, ill. Mazán Zsombor és Walfisch József

Vélemény, hozzászólás?

Ma is működőképes Szarvas egyetlen megmaradt szárazmalma

Pentaller Attila: kell és szükséges a közösség