in ,

Könyvtár extrákkal – gyermeknap a könyvtárban

Kedves meglepetésben lehetett része mindazon anyának és babának, aki május 29-én csütörtökön ellátogatott a Városi Könyvtár gyermeknapi programjára.

A Chován Kálmán Alapfokú Művészeti Iskola néptáncos párosa, Hankó Tamás és Balla Lili hívta őket nemcsak táncra, játékra is. A páros férfi tagja igyekezett”szót-hangot” találni a babákkal is (0-3 éves korig). Mivel ehhez ők még piciknek bizonyultak, remekül váltott, és inkább játékaival, mozdulataival varázsolta el kicsit-nagyot egyaránt.

Jártunk mackó táncot, jártunk „Hogy a csibe?”-t, jól szórakoztunk. Akinek nem volt éppen mókás-táncos kedve, az tátott szájjal figyelte a produkciót anyukája öléből.

A program vége felé egyre több kisgyermek hangolódott rá a zenére-táncra, és járt „térdrogyasztós-tapsizóst” a profikkal egyszerre. Ki tudja, talán a jövő néptáncosai bontogatták szárnyaikat előttünk.

Végezetül hadd ragadjam meg az alkalmat és mondjak köszönetet magam és jó néhány édesanya nevében, azért a sok-sok élményért, melyet a könyvtár dolgozói Marika és Ildikó néni nyújtanak nekünk hétről-hétre fáradhatatlanul!Témaválasztásuk, felkészülésük mindig igényes, alapos. Kezdve a mondókáktól a farsangi fánkon át a kézműveskedésig.

Teszik mindezt önzetlenül!

Köszönettel: Árvai Anikó

Vidám évzáró éremátadással és karaoke partival

Sárgulás: igény az lenne a szárnyalóra