Connect with us

Sport

Lovas-mesterhármassal nyert a Hunyadi

Vésztó csapatát fogadta otthonában a Hunyadi szombaton délután a megyei II. osztály 8. fordulójában. A 7. forduló után gólkülönbséggel a Hunyadi előtt álló vésztőiek vésztőiek egészen a második félidő végéig pariban voltak a vendéglátókkal. A közepes iramú mérkőzésen mindkét kapu előtt adódtak veszélyes helyzetek. A vezetést Lovas Attila szerezte meg a Hunyadinak a 37. percben. Egy balról, a 16-os sarkán kívülről elvégzett szabadrúgásából lőtt nagyon szép gólt. A kapusnak esélye sem volt beleérni, a labdát mintha zsinóron vezették volna a jobb felső sarokba. A válasz hat perc múlva érkezett Rábai Róbert jóvoltából, de az korántsem volt ilyen szép, és a szentandrási szurkolók sem örültek neki annyira. Az első félidő 1-1-es döntetlennel végződött.

A második játékrészben ott folytatódott a játék, ahol tíz perccel előtte abbamaradt. Az 52. percben ismét Lovas volt eredményes és ismét megszerezte a vezetést a hazaiaknak. Ezután a vendégek kicsit szétestek, de annak ellenére, hogy a 75. percben Kordó Csabát idő előtt tusolni küldte Bálint Zoltán játékvezető, egészen a 90. percig ezt nem tudta kihasználni a Hunyadi. Az utolsó percben Lovas mesterhármassá egészítette ki góljainak számát, így a Szentandrás 3-1-re nyert.

A mérkőzésen kirívóan sok sárga lap került elő a játékvezető zsebéből. A Hunyadi játékosainak a fele kapott egyet-egyet, míg a vésztőiek csak egyet – a piros mellé.

Békésszentandrási HMSE – Vésztői SE 3-1

Hunyadi: Wéber Csaba, Borgulya János, Bobvos Ferenc (57’ Steigler Ádám), Rusz Zoltán, Tasi Norbert, Kiss László, Rácz Attila (60’ Bódi László), Rácz Rajmund (90’ Vizi Gergő), Kiss Tibor (90’ Bencsik Imre), Lovas Attila, Nyemcsok Mihály. Cserék: Kasik Viktor, Bagi László

Kispad: Pisont András vezetőedző

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Fotó: Keller Dávid Fotó: Keller Dávid

Papírforma a Cziglédszky Sámuel-emléktornán

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Tizennyolcan a Hunyadi első edzésén

Sport

A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán) A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán)

A pizzások szállították első győzelmüket

Sport

Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán) Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán)

Bemutatkozott a Hunyadi új edzője, Boér Zsolt

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2014. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect