in , ,

Lovas-mesterhármassal nyert a Hunyadi

Vésztó csapatát fogadta otthonában a Hunyadi szombaton délután a megyei II. osztály 8. fordulójában. A 7. forduló után gólkülönbséggel a Hunyadi előtt álló vésztőiek vésztőiek egészen a második félidő végéig pariban voltak a vendéglátókkal. A közepes iramú mérkőzésen mindkét kapu előtt adódtak veszélyes helyzetek. A vezetést Lovas Attila szerezte meg a Hunyadinak a 37. percben. Egy balról, a 16-os sarkán kívülről elvégzett szabadrúgásából lőtt nagyon szép gólt. A kapusnak esélye sem volt beleérni, a labdát mintha zsinóron vezették volna a jobb felső sarokba. A válasz hat perc múlva érkezett Rábai Róbert jóvoltából, de az korántsem volt ilyen szép, és a szentandrási szurkolók sem örültek neki annyira. Az első félidő 1-1-es döntetlennel végződött.

A második játékrészben ott folytatódott a játék, ahol tíz perccel előtte abbamaradt. Az 52. percben ismét Lovas volt eredményes és ismét megszerezte a vezetést a hazaiaknak. Ezután a vendégek kicsit szétestek, de annak ellenére, hogy a 75. percben Kordó Csabát idő előtt tusolni küldte Bálint Zoltán játékvezető, egészen a 90. percig ezt nem tudta kihasználni a Hunyadi. Az utolsó percben Lovas mesterhármassá egészítette ki góljainak számát, így a Szentandrás 3-1-re nyert.

A mérkőzésen kirívóan sok sárga lap került elő a játékvezető zsebéből. A Hunyadi játékosainak a fele kapott egyet-egyet, míg a vésztőiek csak egyet – a piros mellé.

Békésszentandrási HMSE – Vésztői SE 3-1

Hunyadi: Wéber Csaba, Borgulya János, Bobvos Ferenc (57’ Steigler Ádám), Rusz Zoltán, Tasi Norbert, Kiss László, Rácz Attila (60’ Bódi László), Rácz Rajmund (90’ Vizi Gergő), Kiss Tibor (90’ Bencsik Imre), Lovas Attila, Nyemcsok Mihály. Cserék: Kasik Viktor, Bagi László

Kispad: Pisont András vezetőedző

Vélemény, hozzászólás?

Békésszentandráson itthon vagy

Babák Mihály: Szarvas a meglepetések városa