in , ,

Lendületes kezdés után kihagyott helyzetek

Második hazai bajnoki meccsét is megnyerte az NB II-es szarvasi női kézilabda-csapat. A lányok egy védekezés nélküli találkozón tartották itthon a két pontot, jobb első és gyengébb második félidei játékkal.

Lendületesen kezdtek a házigazdák, a vendégek mintha túlságosan is megilletődtek volna az elején, ennek hatására a 10. percben 8–3-ra meglépett a Szarvas. Mivel a csapatok a folytatásban is kizárólag a támadásokkal foglalatoskodtak, bőséggel hullottak a gólok. A kapusok leginkább csak akkor találkoztak a labdával, amikor a hálóból kellett előkotorni azt.

Az összkép szünet után sem változott jelentősen: rohanás, kapkodás, kihagyott helyzetek jellemezték a játékot. Egy ideig megmaradt a csapatok között korábban kialakult különbség, de azután a hazaiak eladott labdáiból elkezdték ledolgozni a hátrányukat. Az 56. percben már csak kettő volt közte, de végül csak begyűjtötték a két pontot a házigazdák.

Gyenge produkciót láthattak a lelkes nézők, akiket csak a győzelem kárpótolhatott. A védekezésen mindenképpen javítaniuk kell a szarvasiaknak, azt ugyanis már büntetlenül aligha lehet megúszni komolyabb ellenfelekkel szemben, hogy valaki egymaga 16 gólt lőhessen!

Szarvasi NKK–Szeghalmi NKC 36–33 (22–16)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 200 néző. Vezette: Hirth, Őry. Szarvas: Kasik – BUZÁSI 8, Molnár 1, LUKOVICZKI 9 (4), HAJDU 5, GÁBOR 7, Bagi. Csere: Juhos (Kapus), Zelei 4, Radnóti 1, Horváth D. 1, Kondacs, Krizsán, Zubor. Edző: Barna Károly. A Szeghalom legjobb góldobói: Nagy E. 16 (5), Kaposvári 10, Varga E. 5.

Kiállítások: 10, ill. 10 perc. Hétméteresek: 6/4, ill. 5/5.

Nyári Mihály

Egy Szarvason történt közúti közlekedési baleset szemtanúját és részesét keresi a rendőrség

Hogy ne CSAK elteljen a szünidő