in , ,

Játék, mozgás, kikapcsolódás – Játszótéravatás a Benkában

Nagy öröm érte iskolánk tanulóit a 2014/2015-ös tanév szeptemberének első napjaiban. Elkészült a játszótér, amely az uniós elvárásoknak is megfelel.

Esztétikus, barátságos játszóparkot sikerült kialakítani az általános iskola tanulóinak, akik a tanulási idő végeztével a fákkal körülvett területen pihenhetik ki fáradalmaikat. A „Háromtornyú mászóvár” mászás, csúszás, egyensúlyozás és erősítő jellegű mozgásra ad lehetőséget, mely játékosan fejleszti tanulóink mozgáskultúráját.

Már évek óta az iskola tervei között szerepelt egy korszerű, ütésálló burkolattal borított udvar kialakítása. Nagy öröm volt számunkra, hogy a felső tagozatosok részére átadhattunk egy erősítő, ügyességfejlesztő pályát, ami messze a várakozásunkat felülmúlva népszerű lett tanulóink körében. Az iskola szülői egyesülete a hulladékgyűjtésből befolyt összeggel állt a terv mellé és segítette anyagilag is a felújítást.

Az avatáson mindenki örömmel szemlélte az új játékokat, a nagyobb gumifelülettel borított területet pillanatok alatt birtokba is vették a gyerekek.

Köszönjük mindenkinek a támogatást!

Elege lett a médiából: Szíj Melinda csak az éneklésre koncentrál

Egyelőre nem találtak újabb kéknyelv-vírust Békés megyében