in , ,

Mini Magyarországgal Mikulásfalvára

A szarvasi Mini Magyarország osztályfotó pályázatot hirdet, amelyben minden szarvasi, békésszentandrási és csabacsüdi kalandvágyó alsó tagozatos kisdiák részt vehet általános iskolás osztályával. A Mini Magyarország makettparkban készült osztályképek közül a szarvasi Mikulás sorsolja ki a nyertes osztályt december 5-én a Fő téren. A győztes osztály nyereménye egy osztálykirándulás a nagykarácsonyi Mikulásfalvára.

Hazánk egyetlen interaktív makettparkja, a szarvasi Mini Magyarország közös fotózkodásra buzdítja a szarvasi, békésszentandrási és csabacsüdi általános iskolák alsó tagozatos diákjait. Interaktív kaland és történelmi túrájuk során a makettpark bármely szegletében készült csoportképpel nevezhetnek a környék osztályai, amelyen az osztállyal együtt megjelenik a Mini Magyarország vagy annak egyik makettje. A „Mini Magyarországgal Mikulásfalvára” című általános iskolás, alsó tagozatos fotópályázatra jelentkezők között egy egész napos Mikulásfalva-kirándulást sorsol ki a szarvasi Mikulás december 5-én, 16.00 órakor Szarvas főterén. A győztes osztály nyereménye egy osztálykirándulás – utazással és belépőjegyekkel – december 12-én a nagykarácsonyi Mikulásfalvára, ahol a gyerekek magyarországi otthonában találkozhatnak a Mikulással.

A pályázatra jelentkezni az info@minimagyarorszag.hu e-mail címre vagy postai, illetve személyes úton eljuttatott, a Mini Magyarországban készült osztályképekkel lehet 2014. november 6-tól 2014. december 3-ig. Postai, vagy személyes jelentkezés esetén a pályázatra készített fotót a szarvasi Mini Magyarország postaládája (5540 Szarvas, Kossuth u. 6. ) kell bedobni. A kalandvágyó kisdiákokból álló általános iskolás osztályok a Mini Magyarországban készült csoportképeit szeretettel várja hazánk egyetlen interaktív makettparkja és a szarvasi Mikulás.

Szarvason veszített először pontot a Kondorosi TE

Márton nap a Benkában